Pe 13 și 18 martie, concertează Tudor Gheorghe și Fuego

Pe 13 și 18 martie, concertează Tudor Gheorghe și Fuego

Ștefan Bănică, în concert la Piatra Neamț
Concert al Orchestrei de Cameră a Filarmonicii din Chişinău
Pianistul Andrei Preda, în concert la München

 

Doi artiști consacrați din România ajung în capitala Moldovei, în luna martie, pentru a susține concerte. Paul Surugiu-Fuego și Tudor Gheorghe vor cânta la Casa de Cultură a Studenților Iași, respectiv la Teatrul Național „Vasile Alecsandri” Iași.

Tudor Gheorghe, „Îndrăgostiţi fără noroc”

Pe 13 martie 2017, Tudor Gheorghe va fi la Teatrul Național „Vasile Alecsandri” Iași, de la ora 19.00, cu un nou spectacol sub titulatura „Îndrăgostiţi fără noroc”.

„«Olteanul universal» a fost dintotdeauna un îndrăgostit cu noroc şi s-a gândit să creeze un spectacol pentru cei fără noroc, transformându-le nenorocul în cântec de dragoste. Tudor Gheorghe se va lupta, prin «exorcizare muzicală», cu nenorocul altora, având cele mai frumoase unelte: poezia şi melosul românesc”, anunță organizatorii.
„Mi-am permis să trec cu lejeritate de la cântecele pentru copii la folclorul de bună calitate, de la muzica uşoară din perioada interbelică la poezia plină de umor şi de sarcasm a domnului Caragiale, de la umorul special al lui Marin Sorescu la poezia sensibilă a lui Grigore Vieru până la poezia lui Adrian Păunescu. Acum revin cu un spectacol de o candoare şi de o frumuseţe poetică unică! Am ales din poezia română toată tristeţea îndrăgostiţilor. Am selectat de la Mihai Beniuc până la Alexandru Macedonski, Mircea Micu sau Adrian Păunescu. Atunci când am întâlnit o poezie mai frumoasă decât cea pe care am scris-o eu, am preferat să o cânt pe cea frumoasă, n-am avut orgolii de poet!”, mărturiseşte Tudor Gheorghe. Biletele se găsesc la agenția sălii de spectacol.

Fuego, „Lăsați-mi muzica!”

Fuego este așteptat să urce pe scena Casei de Cultură a Studenților Iași pe 18 martie, de la ora 18.00. Fuego pornește din nou la drum prin țară cu spectacolul „Lăsați-mi muzica!”, celebrând, de această dată, 10 ani de turnee naționale. Interpretul va poposi în 20 de orașe, prezentând publicului său un adevărat show al muzicii cu melodie, culoare, sensibilitate, versuri și piese de neuitat. „Surprizele se vor ține lanț, timp de două ore, în care muzica de ieri se împleti cu cea de azi, șlagărele lui Fuego vor răsuna într-o nouă variantă, iar piese noi vor face deliciul audienței. Alături de band-ul său, Paul va da naștere unei lumi muzicale în care fiecare se va regăsi. În cadrul spectacolului, artistul va lansa un nou material discografic, un musical-audio spectaculos, realizat împreună cu maestrul Jolt Kerestely. «Lăsați-mi muzica!» este felul prin care Paul Surugiu arată publicului său că arta ne face fericiți, chiar și atunci când ne așteptăm mai puțin”, anunță organizatorii. Prețul de intrare la concert este de 75 lei, iar biletele se pot găsi pe www.spectacoleiasi.ro.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!