PDL Neamț dezgheață inimile

Dimensiune text

(P)

Duminică, Organizația PDL Neamț a organizat o conferință de presă la care au participat prim-vicepreședintele organizației județene, Vasile Pruteanu, deputatul Marius Rogin și președintele PDL Roman, Laurențiu Dan  Leoreanu.

 

 

Printre subiectele dezbătute s-au numărat numirea noului guvern, „războiul pe care Uniunea Social Liberală îl duce împotriva României” și campania de ajutorare a celor ce sînt îngropați în nămeți în mai multe județe ale țăriii.

„Dezgheață-ți inima!” este numele acțiunii de colectare de ajutoare pentru sinistrații din localitățile din țară afectați de fenomenele meteo din ultimul timp, acțiune demarată, din acest moment, de organizația PDL Neamț. La sediile PDL Neamț din Piatra Neamț, Roman, Tîrgu Neamț sau Roznov pot fi donate alimente neperisabile sau obiecte de strictă necesitate. Pentru ca aceste donații să ajungă în bune condiții la cei afectați, sînt preferate alimente ambalate individual (conserve de diverse tipuri, făină, zahăr, orez – preferabil la pungi sau baxuri, ulei, apă minerală, sucuri, pîine și alte produse e panificație), pături etc.

Inițiativa demarării acestei acțiuni aparține președintelui PDL Neamț, Gheorghe Ștefan, care a menționat, într-un comunicat de presă: „Natura și necazul nu au culoare politică. Trebuie să fim solidari cu acești oameni aflați acum în dificultate. Pentru ei, acum, pînă se restabilesc liniile de comunicație și aprovizionarea în zonă, sprijinul pe care îl putem acorda fiecare dintre noi este foarte important„.

Unul dintre coordonatorii acestei acțiuni este prim-vicepreședintele PDL Neamț, Vasile Pruteanu, care a adăugat: „Românii au în ei vocația solidarității. Știu că nemțenii se vor alătura acestei inițiative civice. Așteptăm să contribuie la acest sprijin nu doar persoanele fizice, ci și firmele care distribuie sau comercializează astfel de mărfuri, pentru că sînt convins că există și patroni sau administratori care sînt buni români, buni creștini„. Urmează să fie contactate autoritățile locale din zonele sinistrate și, pe măsură ce se vor aduna ajutoare, acestea vor fi încărcate în camioane care vor fi direcționate acolo unde este nevoie.

Referitor la activitatea noului guvern, președintele PDL Roman, Laurențiu Dan Leoreanu, a apreciat că este un nou mod de a face politică, iar numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu reprezintă o invitație spre dialog, lucru care s-a văzut chiar din discursul de susținere al președintelui PSD, Victor Ponta.

Despre Opoziție a vorbit  deputatul Marius Rogin, care a declarat că  Uniunea Social Liberală, prezentă la Bruxelles prin liderii săi, a avut o atitudine „anti-românească și a denigrat poporul român„. Rogin a mai apreciat că este vizibilă transformarea Partidului Național Liberal dintr-un partid de dreapta într-un partid de extremă stînga.


COMENTARII

WORDPRESS: 0