Prima paginăPe scurt

Paznic amenințat de braconieri

Dimensiune text

Paznicul unui fond de vânătoare a fost amenințat de patru bărbați prinși la braconat.

 

 

Poliția municipiului Roman a fost sesizată vineri, 22 martie, de o asociație a vânătorilor despre faptul că, în seara de 20 martie, în jurul orei 21.00, paznicul de vânătoare de pe fondul cinegetic 48 Vulpășești, comuna Sagna, i-a surprins la braconaj pe Bogdan B., de 23 de ani, din municipiul Roman, Paul M., de 35 de ani, Constantin M., de 50 de ani, și Victor O., de 34 de ani, din comuna Sagna. În temeiul sesizării, polițiștii au demarat cercetările și au stabilit că, în seara de 20 martie, în jurul orei 21.00, Bogdan B., deținător legal de armă de vânătoare, și-a luat de acasă arma și muniție și, împreună cu Paul M., Constantin M. și Victor O., s-au deplasat cu un autoturism pe fondul cinegetic 48 Vulpășești, la aproximativ 500 de metri de localitatea Sagna, unde au fost depistați de paznicul de vânătoare. În momentul în care au fost surprinși, cei patru l-au amenințat pe paznic cu un cuțit, după care au fugit.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de braconaj, efectuare fără drept de operațiuni cu muniție, port, fără drept, de cuțit și amenințare. Arma de calibrul 16,26 milimetri, 26 de cartușe de fabricație industrială, cinci cartușe modificate artizanal și cuțitul au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor.

COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • nemernicii astia ,nu mai au ce manca si au plecat la,,vanatoare,,la munca nu la trandavie ,in baruri si nu ve-ti mai fi nevoiti sa vanati ca sa mancati,dar pana atunci ,justitia sa-si spuna cuvantul,,,la inchisoare cu ei.,,,sa le treaca de vanat .

  • un vanator NU UN BRACONIER CA INCULPATII 8 ani

    era de asteptat aceste persoane braconeaza inclusiv primele doua persoane opereaza impreuna de ceva vreme si era si timpu sai prinda.braconeaza peste tot in toate fondurile de vanatoare.ar trebuii sa le ia dreptul de membru vanator.trebuie luate masuri si exclusi din asociatia de vanatori.