Prima paginăSport

Pauză scurtă pentru handbalistele de la HCM Roman

Dimensiune text

După meciul tare cu HCM Baia Mare, handbalistele de la HCM Roman au mai făcut un antrenament ușor, joi.

 

“Fetele vor avea câteva zile de repaus, până luni, când vor reintra în program normal de pregătire, în vederea meciului cu CSM București, din 2 noiembrie. Sper ca în această perioadă, în care campionatul este întrerupt, să mai fie unul sau două meciuri de verificare. Măcar unul, dar și în funcție de starea de sănătate a fetelor. Krumova este în revenire. Pavăl are dureri după meciul precedent. Am vorbit cu ea și a spus că nu este grav. Stoleru a făcut tratament înainte de meciul cu Baia Mare, inclusiv fizioterapie. Sunt jucătoare pe care ne punem baza. Fără ele nu ne vom putea descurca în tentativa noastră de a acumula cât mai multe puncte în tur. Ne așteaptă două meciuri tari în București și la Deva. În acest moment, returul pare a fi ceva mai accesibil”, a spus Florentin Pera, antrenor la HCM Roman.

Până în data de 28 octombrie, handbalistele de la Roman se vor pregăti sub coordonarea lui Viorel Lazăr, antrenorul secund de la HCM.

 

Meciuri la Sala Sporturilor ale echipelor de juniori

Echipa masculină de juniori I a Liceului cu Program Sportiv Roman, pregătită de Vasilica Hârțuliu, va juca sâmbătă, 19 octombrie, cu cea similară a LPS Piatra Neamț. Meciul va conta pentru etapa a treia a campionatului național, seria A, fiind programat a începe de la ora 14.

Duminică, de la ora 13, echipa feminină a LPS Roman antrenată de Ioan Holban va întâlni, în cadrul etapei a patra a campionatului național, la aceeași grupă de vârstă, CSȘ Târgu Neamț.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0