Articol publicat în data de: mar, 28 Feb 2012Paul Scăpău, jucător de bază în naționala pregătită de Ștefan Iovan

Fotbalistul romașcan Paul Scăpău (foto), component al echipei de juniori B a Liceului cu Program Sportiv (LPS) Roman, a fost convocat pentru a treia oară, de la începutul anului, la acțiunile lotului național de fotbal a României, Under 17, de care se ocupă Ștefan Iovan, fostul căpitan al Stelei în memorabila finală a Cupei Campionilor Europeni de la Sevilla.

 

 

Paul va fi prezent joi, 1 martie, la reunirea de la Mogoșoaia a naționalei de cadeți a României, care va susține un meci de pregătire cu reprezentativa similară a Bulgariei. Mijlocașul stînga romașcan, al cărui antrenor la LPS este Gheorghe Dănilă, a răspuns în ultima lună, la alte două convocări la lotul național, prima oară în ultima decadă a lunii ianuarie, iar a doua oară la începutul lui februarie, cînd selecționata României a susținut un joc de verificare cu o selecționată italiană.

Naționala de cadeți a României are ca țel, în acest an, calificarea la turneul final al Campionatului European.

 

Lasă un comentariu

XHTML: Html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>