Patru scandalagii din Horia, trimiși în arest

Patru scandalagii din Horia, trimiși în arest

Dimensiune text

 

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Dulcești au introdus în arestul IPJ Neamț patru persoane din localitatea Horia, bănuite de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare.

Conform IPJ Neamț, marți, 10 martie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați de către o femeie de 47 de ani, din localitatea Horia, cu privire la izbucnirea unui conflict între mai multe persoane. Ca reacție imediată, polițiștii s-au deplasat la fața locului, fiind solicitat sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Neamț, care au participat la aplanarea altercației și la identificarea și conducerea la sediul poliției a persoanelor implicate.

„Investigațiile au relevat faptul că, pe fondul unor discuții în contradictoriu, care au degenerat într-un conflict, patru persoane cu vârste cuprinse 34 și 57 de ani, din Horia, și-ar fi adresat reciproc expresii jignitoare și injurii. În urma probării activității infracționale a celor implicați, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de cele patru persoane, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare”, informează IPJ Neamț.

Acestea au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0