Prima paginăActualitateRural

Patru bărbați au ajuns în arest, după o bătaie la Valea Ursului

Patru bărbați au ajuns în arest, după o bătaie la Valea Ursului

Dimensiune text

 

 

Patru bărbați din Valea Ursului au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Conform IPJ Neamț, sâmbătă, 4 ianuarie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizați cu privire la faptul că pe o stradă din Valea Ursului a izbucnit un conflict între mai multe persoane. Din investigațiile efectuate a reieșit că patru bărbați, cu vârste cuprinse între 37 și 45 de ani, s-ar fi deplasat în apropierea unei societăți comerciale din Valea Ursului, iar pe fondul unui conflict ar fi lovit trei bărbați, cu vârste cuprinse între 26 și 31 de ani, din aceeași localitate.

„La data de 7 ianuarie, polițiștii au documentat activitatea infracțională a celor patru, pe care i-au depistat și condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor. În urma administrării probatoriului, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de aceștia, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, informează IPJ Neamț.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0