Patinoar în parcarea de la CNRV

Patinoar în parcarea de la CNRV

 

Pe timpul iernii, romașcanii vor avea parte de un patinoar ce va fi construit de Primăria municipiului Roman în parcarea din fața Colegiului Național „Roman-Vodă”. Certificatul de urbanism pentru această lucrare a fost deja emis și se va trece la întocmirea proiectului.

Reprezentanții Primăriei Roman spun că în iarna aceasta patinoarul va fi funcțional. Autoritățile iau în calcul varianta ca obiectivul să fie amenajat în aşa fel încât pe timpul verii să permită ca zona să fie parcare pentru autoturisme, iar agregatul de răcire folosit pe timpul iernii pentru suprafața de gheață să asigure climatizarea în Primăria Roman, pentru a se reduce costurile cu actualele aparate de aer condiţionat.

Anul trecut, Primăria Roman a încheiat un parteneriat cu o firmă privată care a promis realizarea unui patinoar din lunile decembrie și până în februarie 2017. Patinoarul urma să fie amenajat în toată parcarea dinspre Muzeul de Artă, pe o dimensiune de 30 de metri pe 17 metri. La momentul deschiderii oficiale a sărbătorilor de iarnă, fostul primar, actualul deputat Laurențiu Leoreanu, a declarat că firma respectivă a solicitat pentru amenajarea patinoarului suma de 30.000 de euro, ceea ce nu a fost acceptat.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0