Prima paginăSport

Partida HCM Roman cu SCM Craiova se joacă

Dimensiune text

Miercuri, 1 februarie, la Sala Sporturilor din Roman se va desfășura meciul dintre HCM Roman și SCM Craiova.

 

Am vorbit cu cei de la Craiova și ne-au confirmat că vor face deplasarea. Drumurile au fost curățate și se poate circula. De altfel, nici nu au existat riscuri ca partida să fie amînată. Noi ne vedem de antrenamente, cu același lot. Luni am fixat două, marți vom mai avea unul. Ne-am pregătit bine și sperăm să fie bine și la meciul cu Craiova„, a precizat Dan Moisii, antrenor secund la HCM Roman.

Reamintim faptul că meciul de sîmbăta trecută, dintre Oțelul Galați și HCM Roman, din penultima etapă a turului Ligii Naționale feminine de handbal, a fost amînat din cauza vicisitudinilor vremii (ninsori abundente și viscol).

Jocul de la Galați, din etapa a 12-a, a fost reprogramat la sfîrșitul acestei săptămîni, cînd vor avea loc cîteva dintre disputele din prima etapă a returului, cea cu numărul 14.

Noi ne-am manifestat dorința de a juca sîmbătă, 4 februarie, ei au solicitat să ne întîlnim duminică. Oricum, partida va avea loc într-una din cele două zile, cînd va fi liberă sala. Pînă atunci mai este și ședință la federație și se va ști din timp„, a mai afirmat Moisii.

În aceste condiții, partida dintre Oltchim Rîmnicu Vîlcea și HCM Roman, care fusese stabilită pentru 4 februarie, va fi amînată pe săptămîna viitoare, probabil în 7 februarie.

 

Marți, 31 ianuarie, va avea loc primul meci din cadrul etapei a 13-a, cel dintre Oltchim Rîmnicu Vîlcea și Oțelul Galați.

COMENTARII

WORDPRESS: 0