Parte din PACT a plecat la USR

Parte din PACT a plecat la USR

 

PACT siglaOrganizaţia PACT, cel puţin cea din Tămăşeni – una dintre cele mai active de la nivel naţional – s-a rupt, o parte dintre membri alegând să se înscrie în USR, partidul condus de Nicuşor Dan. Mişcarea s-a făcut în urma faptului că, pe Neamţ, din partea PACT ar urma să candideze la alegerile parlamentare un politician „împrumutat” de la Bucureşti, şi nu „un om al locului”. Anunţul a fost făcut de Iulian Bulai, unul dintre membrii fondatori ai PACT şi cel care a pus bazele echipei de la Neamţ.

iulian-bulai„Am ales să plec din PACT atunci când am observat că liderul acestui partid a preluat din proastele obiceiuri ale politicienilor pe care noi i-am criticat şi care, în opinia mea, nu reprezintă un model, ci dimpotrivă. Am ales să plec pentru că am spus de mai multe ori că oamenii din Tămăşeni, din Roman, din Neamţ merită să aibă candidaţi oameni de-ai locului, care s-au remarcat în comunitate şi sunt puternic legaţi de aceasta. Ori, nu puteam ca, la distanţă de câteva luni, să spun că este foarte bine ca partidul să susţină un candidat impus”, a declarat Iulian Bulai.

Acesta spune că a ales Uniunea Salvaţi România, în detrimentul altor partide cu istorie în spate, pentru „că este timpul ca în România să se facă un nou tip de politică”.

Iulian Bulai, artist şi publicist, are 28 de ani, este absolvent al Academiei Naţionale de Arte Oslo, al Institutului de Diplomaţie Culturală din Berlin şi al Universitaţii din Siena, dar şi a China Central Academy of Fine Arts Beijing. Iulian se aşteaptă ca, în perioada următoare, în zonă să-şi facă prezenţa şi şeful USR, Nicuşor Dan, sau arhicunoscuta Clotilde Armand, în vederea pregătirii listelor de candidaţi pentru alegerile parlamentare de pe 11 decembrie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Bravo,mult succes!