Parlamentul European al Tinerilor caută membri la „Petru Poni”

O delegaţie a Centrului judeţean Neamţ al Parlamentului European al Tinerilor din România a fost prezentă vineri, 14 februarie, la Colegiul Tehnic „Petru Poni”, pentru a discuta cu elevii despre importanţa Parlamentului European al Tinerilor şi despre importanţa implicării tinerilor în luarea unei decizii.

Delegaţia a fost condusă de Răzvan Lăcătuşu, coordonatorul centrului judeţean, care le-a făcut celor prezenţi o prezentare a oportunităţilor de afirmare pe care le prezintă participarea la astfel de activităţi.

„Acţiunea de astăzi se înscrie într-o campanie la nivel judeţean a centrului, premergătoare alegerilor care vor avea loc în luna martie la nivelul regional al organizaţiei. Elevii au aflat ce presupune a fi membru al centrului, cum se depune CV-ul şi care sunt paşii de urmat pentru a deveni unul dintre membrii Parlamentului European al Tinerilor”, a spus Diana Toma, preşedinta Consiliului judeţean al elevilor, elevă la Colegiul Tehnic „Petru Poni”, care a făcut posibilă întâlnirea.

„Reuniunea de astăzi va avea consecinţe favorabile asupra elevilor, pentru că avem elevi dornici să se afirme şi să se implice în diverse proiecte care depăşesc cadrul strict al activităţilor de la clasă”, a spus profesoara Dana Păiuş, directorul adjunct al Colegiului Tehnic „Petru Poni”.


COMENTARII

WORDPRESS: 0