Prima paginăCultural

„Părinţi teribili”, pe scena Casei de Cultură din Roman

„Părinţi teribili”, pe scena Casei de Cultură din Roman

Dimensiune text

Luni, 24 aprilie, romașcanii sunt invitați la teatru. De la orele 19.30, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Roman se va juca piesa de teatru „Părinţi teribili”, pusă în scenă de actorii Teatrului Naţional Bucureşti.

„Există scrieri excepţionale ale secolului al XX-lea, piese scrise impecabil, care conţin o poveste cu conflict puternic, piese care s-au jucat, cu deosebit succes, în toată lumea. Unul dintre asemenea texte este și «Părinţi teribili» de Jean Cocteau. Este o poveste tulburătoare, despre viaţă şi moarte, despre legătura dintre părinţi şi copii (o relaţie la limita patologicului), într-un spectacol în care râsu’-plânsu’ e mereu prezent. Comicul şi tragicul sunt atât de bine întreţesute, încât hohotele publicului se transformă în fior de emoţie, aproape de lacrimă”, anunță organizatorii într-un comunicat.

Din distribuție fac parte: Magda Catone, Marius Bodochi, Diana Lupescu, Silviu Biriş, Cristina Florea şi Raluca Jugănaru. Regia este asigurată de Diana Lupescu. Preţul unui bilet este de 60 lei de persoană.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0