Parcul industrial din județul Neamț, amenajat în zona Romanului

Parcul industrial din județul Neamț, amenajat în zona Romanului

Dimensiune text

 

 

Romanul s-ar putea poziționa înaintea municipiului Piatra Neamț în decizia autorităților județene de amenajare a unui parc industrial în județul nostru. Ideea parcului industrial din Neamț s-a cristalizat tot mai mult în ultimii ani, fiind organizate întâlniri între oficiali județeni, oameni de afaceri și parlamentari pe această temă.

Dacă locația aleasă inițial pentru parcul industrial a fost cea a municipiului reședință de județ, iată că Romanul, prin efervescența economică și industrială din ultima perioadă, ar putea fi cel care să beneficieze de această investiție, după cum a afirmat joi, 19 aprilie, președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, în cadrul unei conferințe de presă susținute la Roman.

„Avem un studiu de fezabilitate pentru un parc industrial în județul Neamț. Recunosc și aș vrea ca, în urma acestor studii, municipiul Piatra Neamț să fie poziționat bine pentru un parc industrial, pentru că zona Romanului este zona cu cea mai mare explozie pe partea industrială din județ și deja e zona în care producția industrială e cel mai bine dezvoltată. Dar se pare că din studii a reieșit că tot zona Romanului e mult mai atractivă pentru o astfel de investiție, un mare parc industrial. Dacă așa va fi, atunci vom analiza și vom dezvolta un parc industrial în zona Romanului, pentru că aveți poziția foarte bună, Romanul este mijlocul Moldovei și este foarte atractiv din punctul de vedere al acestui gen de investiții”, a afirmat președintele CJ Neamț, Ionel Arsene.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Vorbe….de curtoazie.
    Doar era in musafir, in vizita!
    Cu greu gaseste bani guvernul, ptr salariile si pensiile nesimtite al ”oamenilor deosebiti”!
    Anual mai multe firme i-si inchid portile, decat se infiinteaza.