Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ şi Jandarmeria caută specialişti IT

Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ şi Jandarmeria caută specialişti IT

Dimensiune text

 

calculator-computerParchetul de pe lângă Curtea de Apel Bacău organizează, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ, din Piatra Neamţ, strada Mihai Eminescu nr. 28, în perioada de 14 – 18 noiembrie 2016, concurs de ocupare a postului vacant de specialist IT hardware – personal auxiliar de specialitate la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ.

Detalii privind condiţiile de înscriere şi organizare a concursului, tematica şi bibliografia sunt afişate la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, din Bacău, strada Mihai Eminescu nr. 2, respectiv la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ din Piatra Neamţ, cât şi pe pagina de internet http://pcabacau.mpublic.ro/posturi.htm, respectiv pe pagina de internet a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Relaţii suplimentare pot fi obţinute la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bacău, la telefon 0234.515.280 interior 107, respectiv Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ, la telefon 0233.211.342.

Subofiţer tehnic principal la Jandarmerie

Începând de luni, 26 septembrie, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Neamţ organizează concurs pentru ocuparea unui post de subofiţer tehnic principal la Serviciul Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei, prin încadrare directă cu recrutare din sursă externă.

Potrivit legislaţiei în vigoare privind unele activităţi de management resurse umane în unităţile MAI, recrutarea din sursă externă reprezintă recrutarea realizată din rândul oricăror categorii de persoane care deţin aptitudinile, abilităţile şi cunoştinţele necesare pentru ocuparea posturilor vacante.

Cei interesaţi pot obţine relaţii suplimentare la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ cu sediul în municipiul Piatra Neamţ, strada V.A. Urechia, nr. 4-6, tel. 0233/230391, int. 24535. Tot în acest sens, informaţii cu privire la condiţiile care trebuie îndeplinite pentru a putea participa la concurs, tematica şi bibliografia, precum şi data organizării concursului pot fi aflate accesând pagina de internet a instituţiei – www.jandarmerianeamt.ro.

 COMENTARII

WORDPRESS: 0