Probleme la parcarea etajată de la Piață

Probleme la parcarea etajată de la Piață

Dimensiune text

 

parcare etajata 4Programată a fi inaugurată în această lună, tăierea panglicii la parcarea etajată de la Piața Centrală este întârziată. Motivul este legat de modul în care s-au efectuat lucrările, iar constructorul trebuie să remedieze, în cel mai scurt timp, neregulile.

În acest moment, la parcarea etajată, s-a făcut avizarea acceselor în parcare, conform soluţiilor date de Poliţia Rutieră. Parcarea supraetajată de la Piaţa Centrală este realizată de asocierea de firme romaşcane Modern Construct şi Contact Steel. Din păcate, conducerea administrației locale nu este mulțumită de calitatea lucrărilor.

“Duminică, la vizita pe care am făcut-o la parcarea etajată, am găsit anumite lucruri care nu mi-au plăcut. I-am transmis constructorului că nici nu mă gândesc să semnez recepţia şi nici nu fac inaugurarea până când toate lucrurile pe care eu le-am văzut acolo nu sunt aduse exact la standardul pe care l-am dorit. Ba, mai mult, trebuie să aibă foarte mare grijă pentru că, dacă nu reface în timpul cel mai scurt şi în condiţiile cele mai bune, s-ar putea să îl şi penalizez şi să îi luăm din bani. Aşteptăm să facă exact cum vreau, în standarde de maximă calitate. Sunt unele mici deficienţe pentru care unii ar putea să zică faptul că «merge şi aşa». Eu i-am spus că la mine nu merge «şi aşa». Trebuie să le rezolve”, a declarat primarul Laurențiu Leoreanu.

La parcarea etajată va fi amplasat și un semafor. Conform proiectului, parcarea va dispune de 54 de locuri, dintre care 28 la etajul construcţiei. Investiţia costă aproximativ 200.000 de euro și va fi amortizată, conform calculelor efectuate de specialişti, în şapte ani şi jumătate.

 COMENTARII

WORDPRESS: 0