Parcarea de la Spital, dorită de 11 firme

Dimensiune text

11 oferte au fost depuse pentru lucrările din curtea Spitalului Roman.

 

Contractul de reamenajare a parcării Spitalului Municipal de Urgență Roman a fost atribuit firmei StarPrest SRL, din Roman. Pentru aproape 900.000 de lei, firma va trebui să refacă curtea interioară a Spitalului prin amenajarea de spații verzi, bănci, stâlpi de lumină și peste 100 de locuri de parcare. În plus, vor fi realizate pante de scurgere și un sistem de colectare a apelor fluviale. O altă schimbare care se va vedea imediat după finalizarea investiției va fi accesul cu autoturismul personal în curtea unității spitalicești. Acum, parcarea Spitalului este folosită drept parcare de noapte de cei care locuiesc în zonă. În câteva luni, intrarea cu autoturismul în curtea interioară a unității sanitare se va realiza doar pe baza unei cartele – în cazul angajaților – sau contracost. În plus, circuitul mașinilor se va facea pe un singur sens, existând proiectate intrare și ieșire separate.

Pentru această lucrare s-au ”bătut” 11 ofertanți, dar conducerea Spitalului a preferat firma StarPrest. ”Contractul de finanțare a fost încheiat cu această firmă, care se afla pe locul doi în ceea ce privește prețul cel mai mic. Însă firma de pe locul întâi nu îndeplinea toate criteriile impuse de noi. Am așteptat să treacă perioada de contestație și, cum nimeni nu a contestat atribuirea, a fost semnat contractul de finanțare”, a afirmat Ovidiu Bojescu, city-managerul Primăriei Roman.

În cererea de ofertă publicată pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, prețul estimat al acestor lucrări era de 885.154 de lei fără TVA. Fondurile provin, integral, din bugetul propriu al spitalului.

 COMENTARII

WORDPRESS: 2
 • FELICIA 7 ani

  De ce nu se aplica sistemul cu plata pe baza de tichet la iesire? dupa modelul european ,apesi butonul si iese tichetul,se ridica bariera ,intra masina iar la iesire in functie de cat ai stat platesti.Va doresc succes.

 • anonim 7 ani

  alta spalare de bani si mita cu sacul!…
  1. daca tot se face modernizare a parcarii, ar fi bine sa faca un contract cu jandarmeria, exclus firmele de paza (interlopi legali) pentru protectia salariatiilor din cadrul spitalului!
  2. din propririle oprite angajatilor ar trebui sa ofere angajatilor echipamente pt servici ca in alte spitale si institutii.
  3. sa deblocheze posturile pt medici, asistenti si infirmieri acolo unde este nevoie, nu unde se doarme!
  4. mai mlult respect din partea medicilor fata de personalul auxiliar!
  mai sunt foarte multe de scris, dar sigur scru fara sa fie ceva luat in serios….