Parcarea de la spital a fost inaugurată

Dimensiune text

S-au cheltuit aproximativ 700.000 de lei pentru 110 locuri de parcare, trotuare, bănci şi spaţii verzi care delimitează zona.

parcare 02Lucrările la parcarea din curtea interioară a Spitalului Municipal de Urgenţă Roman au fost terminate, iar luni, 14 iulie, a avut loc inaugurarea oficială a obiectivului. Au fost prezenţi la eveniment managerul general al unităţii sanitare, medicul Cătălina Pălăncianu, directorul medical Oana Onu şi directorul financiar-contabil Leonard Achiriloaei, preşedintele-director al Casei de Asigurări de Sănătate Neamţ, Radu Firăstrău, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Neamţ, Dan Morenciu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Neamţ, Dan Manoliu, primarul Romanului, Laurenţiu Dan Leoreanu, şi membrii Consiliului de Administraţie al spitalului – consilierul local Iulia Havrici şi viceprimarul Romanului Lucian Micu.

„Cred că e o lucrare de referinţă, frumos amenajată, pe care am susţinut-o de la început. M-am sfătuit cu întreaga conducere a spitalului în orice problemă care a apărut pe parcursul lucrărilor şi mulţumim constructorului că s-a implicat şi a căutat soluţii de fiecare dată. Acolo unde este o bună colaborare, unde este dialog şi se vrea să se rezolve probleme, se poate. Este o zonă frumos amenajată, bine gândită, şi din punct de vedere funcţional, şi imagistic, şi cred că întreaga conducere a spitalului merită felicitări pentru implicare. Cred că, astfel, vom avea o mai bună gestionare a intrării şi ieşirii din spital”, a declarat primarul Laurenţiu Dan Leoreanu.

parcare 03„E o plăcere să vedem cum faţa Spitalului Municipal şi a oraşului se schimbă de la o zi la alta. Sunt lucruri care nu par spectaculoase, dar care, văzute mai atent, dau o anumită notă de civilizaţie şi confort şi arată că, deşi resursele sunt limitate, un management adecvat face ca să apară de la o zi la alta obiective, lucrări, investiţii. Felicit conducerea spitalului, dar şi pe cei care au pus osul la treabă. Întotdeauna, în primul rând ca romaşcan, la nivelul judeţului fac tot ce pot pentru a ajuta comunitatea. Din păcate, uneori, nevoile sunt mai mari decât posibilităţile, dar avem noroc de un primar foarte insistent, care vine şi ne sâcâie şi, până la urmă, obţine ce îşi doreşte”, a afirmat Dan Manoliu, vicepreşedintele CJ Neamţ.

S-au cheltuit aproximativ 700.000 de lei pentru această lucrare, iar acum există 110 locuri de parcare, trotuare, bănci şi spaţii verzi care delimitează zona.

spital„Cred că sunt cea mai fericită din cei de faţă, pentru că am bifat una din lucrările cele mai grele, atât din punct de vedere financiar, cât şi tehnic. Era absolut necesară o parcare la standarde moderne, cu atât mai mult cu cât ne pregătim pentru acreditare şi acesta este unul din obiective. Mulţumesc tuturor, fiecărei persoane care s-a implicat în realizarea acestui obiectiv; au fost momente grele, multe probleme tehnice, dar mulţumim constructorului pentru răbdare, perseverenţă, şi pentru faptul că nu a spus «nu» la problemele ridicate de noi”, a spus medicul Cătălina Pălăncianu, directorul general al spitalului.COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • mi se pare cam putini la numar,ptr.inagurarea unei biete parcari,,,de ce nu au chemat toti romascanii,ba chiar si pe cei din piatra-neamt? hilara situatie,,,pai daca ptr.o parcare au fost chemateivreo 10 persoane ,atunci ptr.o cladire,un edificii,ar trebui la inagurare vreo 100 de persoane,penibil.