Parcarea de la „Roman-Vodă”, transformată în patinoar

Parcarea de la „Roman-Vodă”, transformată în patinoar

Dimensiune text

 

Mai sunt doar câteva zile până intrăm în luna cadourilor, luna decembrie, iar autoritățile au început deja pregătirile pentru a amenaja, în centrul orașului, un patinoar în aer liber. Montarea echipamentelor, precum și a căsuțelor de unde comercianții vor vinde produse de sezon, va începe din această săptămână. „Inaugurarea” Sătucului lui Moș Crăciun și a patinoarului va avea loc pe 30 noiembrie – 1 decembrie.

„Începând de joi, 23 noiembrie, de la orele 13.00, Poliția Locală Roman va începe demersurile pentru degajarea autoturismelor din parcarea de lângă Colegiul Național «Roman-Vodă», pentru ca, pe 24 noiembrie, să putem preda amplasamentul firmei care va amenaja patinoarul în aer liber și va organiza un târg de Crăciun. Patinoarul, care va avea 35 pe 15 metri, va deveni funcțional începând cu data de 1 decembrie 2017 și va fi demontat pe data de 28 februarie 2018. Firma va asigura un număr de 150 de perechi de patine de gheață, pentru a fi închiriate de cetățeni. Pe 30 noiembrie se va porni iluminatul ornamental de pe arterele din oraș, urmând ca, la mijlocul lunii decembrie, să se aprindă și instalațiile din parcul din fața Primăriei municipiului Roman și din laterala Casei de Cultură”, au anunțat reprezentații Primăriei municipiului Roman.

Tot la începutul lunii decembrie va deveni funcțional și sistemul de internet gratuit WiFi care va avea o rază de acoperire pentru parcul din fața Primăriei Roman și cel de lângă Casa de Cultură.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0