Parada absolvenților de liceu

Absolvenții din promoția 2013 din liceele romașcane sunt invitați să participe și în acest an la Parada absolvenților. Evenimentul va fi organizat de Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Neamț, în parteneriat cu Primăria Roman.

 

 

„Am discutat deja, în cadrul Consiliului de Administrație al ISJ, organizarea unei noi ediții a acestui eveniment, care, anul trecut, la prima ediție, s-a bucurat de o largă participare a absolvenților și a reprezentat un moment de bucurie pentru toți participanții. Astfel de parade ale absolvenților vor avea loc la Roman, Piatra Neamț și Tîrgu Neamț, la date care vor fi stabilite în cursul acestei săptămâni”, a spus inspectorul școlar general Viorel Stan.

Parada absolvenților din 2012, aflată la prima ediție la Roman, a reunit elevi de la toate liceele din oraș. Purtând însemnele liceului la care au învățat, aceștia au străbătut centrul orașului pe traseul Hotel Roman – Piața „Roman Mușat”. Punctul final al paradei l-a constituit piața din centrul orașului, unde participanții au fost întâmpinați de primarul Romanului, Laurențiu Dan Leoreanu. Cu prilejul paradei, au fost premiați șefii de promoție de la toate liceele din oraș.

Parada absolvenților va fi precedată de cursurile festive. „Balul” îl vor deschide absolvenții de la Colegiul Tehnic „Petru Poni”, al căror curs festiv va avea loc vineri, 17 mai, la Complexul „Parc”. Pe 22 mai vor avea cursul festiv elevii de la Liceul Tehnologic „Vasile Sav”, pe 23 mai – cei de la Colegiul Tehnic „Miron Costin”, pe 30 mai – cei de la Colegiul Național „Roman-Vodă”, iar pe 31 mai vor sărbători absolvirea liceului elevii de la Colegiul Tehnic „Danubiana”. Pentru elevii de clasa a XII-a, anul școlar se încheie pe 31 mai.

[sam id=”3″ codes=”true”]


COMENTARII

WORDPRESS: 0