Prima paginăActualitate

Paradă a motocicliștilor la Roman, într-o campanie de prevenire a accidentelor rutiere

Paradă a motocicliștilor la Roman, într-o campanie de prevenire a accidentelor rutiere

Dimensiune text

 

Duminică, 15 octombrie, de la ora 11, în Roman se va desfășura o paradă a motocicliștilor, parte a unei campanii de prevenire a accidentelor rutiere în rândul conducătorilor de motociclete şi mopede, denumită ,,Alege viaţa!”.

Conform organizatorilor, evenimentul urmăreşte reducerea accidentelor rutiere în rândul motocicliştilor, prin abordarea unei conduite preventive şi a unui comportament care să nu pună în pericol siguranţa circulaţiei rutiere, precum și conştientizarea conducătorilor de autovehicule asupra riscurilor la care sunt expuşi motocicliştii în calitate de participanţi la trafic.

În cadrul campaniei, cu sprijinul motocicliştilor romaşcani, au fost realizate materiale preventive, respectiv pliante și stickere cu sloganul „Alege viaţa”, care vor fi distribuite participanţilor cu ocazia acestui eveniment organizat in municipiul Roman.

 

Programul evenimentului este următorul:
– ora 11:00 – întâlnirea motocicliştilor în parcarea de la Sala Polivalentă Roman – Bd. Roman Muşat nr. 82;
– ora 12:00 – plecarea în paradă pe traseul ce este stabilit sub avizul favorabil primit de la Poliţia Rutieră;
– ora 13:00 – revenirea în punctul de plecare unde sunteţi aşteptaţi de organizatori cu un croissant şi un ceai cald;
– ora 13:30 – dialog între motocicliști şi pietoni / automobilişti şi împărţirea de materiale preventive.

„Evenimentul se desfăşoară cu autorizaţia Primăriei şi Consiliului Local Roman, împreună cu avizul favorabil al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ – Serviciul Rutier. Va aşteptăm în număr cât mai mare la Roman pentru a arăta tuturor faptul că noi ALEGEM VIAŢA!”, este mesajul transmis de organizatori pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0