Prima paginăPe scurt

Pagube serioase din cauza unui teribilist * Victimă abandonată la jumătatea drumului

Dimensiune text

Pagube serioase din cauza unui teribilist

Joi seara, la orele 18.20, Poliţia municipiului Roman a fost sesizată despre producerea unui eveniment rutier pe strada Anton Pann, soldat cu pagube materiale. În urma primelor cercetări, poliţiştii au stabilit că, în timp ce o persoană de 29 ani conducea un autoturism pe strada Anton Pann, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a deţine permis de conducere, a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu alte două autoturisme parcate regulamentar, dar şi cu peretele exterior al unui magazin. În cauză se efectuează cercetări.

 

S-a răsturnat cu mașina, dar a mers pe picioare la spital

În ziua de 26 iunie, în jurul orei 15.37, Poliţia municipiului Roman a fost sesizată de către Centrul de Primiri Urgenţe Roman despre faptul că la unitatea medicală s-a prezentat o persoană care a precizat că a fost victima unui accident rutier. Poliţiştii au stabilit că în timp ce un bărbat de 52 ani conducea o autoutilitară în afara localităţii Trifeşti, pe DN 15D, nu a adaptat viteza într-un segment de drum în curbă, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat. Urmare a producerii accidentului, conducătorul autoutilitarei a fost rănit uşor. În cauză se efectuează cercetări.

 

Victimă abandonată la jumătatea drumului

Joi seara, în jurul orei 23.07, Poliţia municipiului Roman a fost sesizată de către CPU Roman despre faptul că la unitatea medicală s-a prezentat o persoană de 27 ani care a precizat că a fost victima unui accident rutier. Poliţiştii au stabilit că în timp ce un bărbat de 39 ani conducea un autoturism pe DJ 207A, în afara municipiului Roman, a intrat în coliziune laterală cu o căruţă condusă de o persoană de 27 ani. Urmare a producerii accidentului, căruţaşul a căzut din atelaj şi s-a acccidentat. După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto a intenţionat să transporte victima la spital cu autoturismul său, părăsind locul faptei fără încuviinţarea lucrătorilor de poliţie, însă, pe drum, acesta s-a oprit şi a recomandat căruţaşului să se deplaseze singur la unitatea medicală, abandonând, astfel, victima evenimentului rutier. În cauză se efectuează cercetări.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0