Prima paginăSocial

Pagină de internet nouă pentru Prefectura Neamț

Pagină de internet nouă pentru Prefectura Neamț

Dimensiune text

 

 

Paginile de internet ale instituțiilor prefectului au adoptat un model unitar, pentru a facilita un acces rapid la informațiile privind principalele servicii de interes pentru cetățeni. Noul site al Prefecturii Neamț este disponibil la adresa: http://nt.prefectura.mai.gov.ro.

„În scopul asigurării unei guvernări deschise, participative, responsabile și eficiente prin promovarea transparenței, Ministerul Afacerilor Interne, în colaborare cu Instituțiile Prefectului, a elaborat un format standard al paginilor de internet. Noul format este structurat astfel încât să faciliteze accesul cetățenilor la informațiile privind principalele servicii publice oferite de către instituțiile prefectului, respectiv eliberarea pașapoartelor simple, gestionarea operațiunilor privind permisele de conducere și înmatricularea vehiculelor și eliberarea apostilelor pentru actele administrative. Toate aceste date se vor afla în aceleași zone din meniurile tuturor Instituțiilor Prefectului”, precizează un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne.

Noile siteuri preiau automat atenționările meteo emise de către Administrația Națională de Meteorologie. Noile site-uri sunt disponibile la adrese de forma: [indicativ județ].prefectura.mai.gov.ro și sunt publicate și pe site-ul Guvernului României – http://gov.ro/ro/guvernul/organizare/prefecturi.

 COMENTARII

WORDPRESS: 0