Pădurar încarcerat pentru furt de lemne

Dimensiune text

În ziua de 8 septembrie, în jurul orei 16.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Roman l-au depistat la adresa de domiciliu pe Marian Ciobanu, de 47 de ani, din Horia, care poseda un mandat de executare a închisorii emis de către Judecătoria Roman.

Marian Ciobanu a lucrat la Ocolul Silvic Roman, până în momentul în care a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunilor de furt de arbori, fals intelectual în formă continuată şi uz de fals privind un înscris oficial în forma continuată.

„În fapt, în data 6 iulie 2013, inculpatul a sustras, din pădurea pe care o avea în pază, 26 de arbori din specia salcâm, cauzând un prejudiciu de 487,90 lei. Pentru a justifica aceste fapte, inculpatul a întocmit ilegal, la data de 8 iulie 2013, două procese verbale de contravenţii unor persoane, iar la data de 15 iulie 2013 a întocmit în fals un aviz de însoţire a mărfii”, precizează un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ.

În baza mandatului, persoana a fost preluată, escortată şi depusă spre a fi încarcerată la Penitenciarul Bacău.COMENTARII

WORDPRESS: 0