Prima paginăRomanSanatate

Pacienții se vor ghida prin spital cu harta-n mână

Dimensiune text

Pe lângă informaţiile pe care le pot obţine de portari sau de la Biroul de internări de la parterul Spitalului Municipal de Urgenţe Roman, pacienţii care ajung în unitatea medicală se vor putea ghida, începând din perioada următoare, cu ajutorul unei hărţi, pe care vor fi configurate toate traseele din spital, dar şi circuitul care trebuie urmat pentru a ajunge la birourile din clădirea administrativului. Întocmirea, tocmai acum, a acestei hărţi, este motivată de faptul că se apropie vizita comisiei de acreditare.

„Vom avea o hartă a spitalului, iar, pacientul va putea să afle în ce direcţie trebuie să se deplaseze, din momentul în care a intrat pe poarta spitalului şi până în locul unde are nevoie să ajungă. Acesta trebuie să fie un traseu facil. Aşa cum spunea un coleg, şi un copil de clasa a şaptea, când intră în spital, trebuie să ştie, după indicatoare, cum să ajungă la laboratorul de analize, de exemplu”, susţine directorul economic al spitalului, Leonard Achiriloaei.

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • mihai 5 ani

    Fatarnicie pe fata. Chiar nu stiam ce se intampla in spital, crezand ca a survenit o schimbare in bine a sistemului sanitar. Dar m-am convins de motiv: asteapta comisia de acreditare.
    Dupa comisie, iar potopul.