Prima paginăSocialSanatate

Pacient în război cu un medic stomatolog

Dimensiune text

Un romaşcan se declară revoltat de comportamentul unui medic stomatolog la care a apelat pentru o lucrare dentară. Medicul stomatolog susţine că totul este doar o răzbunare a unui pacient cu un comportament agresiv. Instituții ale statului fac verificări în urma reclamațiilor.

Un romaşcan stabilit în Belgia a sesizat Ziarul de Roman  cu privire la modul în care a fost tratat de către un medic stomatolog din oraş. Sergiu Gherasim susţine că, pe 14 august, a mers la cabinetul medicului Raluca Biciuşcă, în vederea efectuării unei lucrări dentare. Acesta susţine că, iniţial, costul lucrării a fost evaluat la 520 de euro, însă, a doua zi, când a început lucrarea, a fost informat că preţul a crescut la 620 de euro. Sergiu Gherasim spune că a acceptat acest cost.

„Totul a decurs normal până în ziua în care a venit la o mică lucrare dentară şi soţia mea. În cursul acestei vizite, absolut întâmplător, în momentul în care soţia mea a deschis uşa de la intrare, din cauza faptului că, în momentul în care a ieşit pe aceasta, uşa era întredeschisă cu un scaun de plastic, iar uşa respectivă nu era prevăzută cu un aşa-zis opritor care nu pemite deschiderea decât la un anumit nivel, uşa a atins colţul pervazului alăturat, lucru care a determinat spargerea geamului uşii. În consecinţă doamna doctor mi-a pus în vedere că va trebui să plătesc repararea acelui geam. Am promis că voi rezolva în mod onorabil acest fapt, chiar dacă nu era în responsabilitatea mea”, susţine Sergiu Gherasim.

Acesta mai spune că lucrarea dentară a continuat până în dimineaţa zilei de 19 august, când medicul l-a informat că trebuie să achite contravaloarea reparaţiei ușei cu suma de 850 de lei, lucru care l-a surprins, din cauza valorii mari. Romaşcanul mai susţine că, în seara aceleiaşi zile, în urma unei programări care s-a decalat de la ora 18 la ora 20.40, s-a ajuns la stadiul în care s-a ataşat lucrarea dentară în modul de Test. „Imediat, mi s-a solicitat plata integrală a sumei cuvenite lucrării dentare, lucru pe care l-am făcut fără nicio rezervă. Am încercat, apoi, să rezolv amiabil situaţia acelei distrugeri accidentale. Doamna doctor a insistat, din nou, plata integrală, implicit suma de 850 de lei. Cu toate că ştiam bine că nu intră în atribuţiile mele achitarea acestei sume, am vrut să rezolv amiabil situaţia şi am plătit direct, în mână, fără nicio dovadă de plată, suma de 400 de lei. În acel moment, doamna doctor a fost extrem de revoltată pentru că nu îi achit în totalitate suma de 850 de lei”, mai susţine Sergiu Gherasim.

Romașcanul rezident la Bruxelles spune că a fost programat pentru încă o intervenţie, pe data de 20 august, dar, susţine el, medicul a refuzat să-i mai răspundă la telefon. „M-am prezentat la cabinetul doamnei doctor şi am încercat să vorbesc cu ea, dar nu am reuşit, asistenta doamnei doctor spunându-mi că este prea ocupată. Am solicitat eliberarea facturii corespunzătoare lucrării efectuate şi implicit a plăţii. După îndelungi minute de aşteptare, tot asistenta a ieşit din cabinet cu bon de casă, spunându-mi că nu se poate elibera factura. Am insistat foarte mult şi, după zeci de minute de aşteptare, motivând că nu găseşte contabila, a reuşit să-mi elibereze factura. Observând faptul că personalul era foarte deranjat de faptul că am solicitat eliberarea facturii, am întrebat dacă mai e valabilă programarea de la ora 18. Mi s-a răspuns, tot prin intermediul asistentei, că nu va fi posibilă programarea, dar voi fi contactat între orele 18 şi 21 pentru a finaliza lucrarea dentară, lucru care, în realitate, nu s-a întâmplat. În cursul zilei de 20 august, am încercat în nenumărate rânduri să o contactez pe doamna doctor, dar nu a mai vrut să răspundă, iar în cursul zilei de 21 august s-a întâmplat acelaşi lucru. În consecinţă, voi apela la serviciile altui medic pentru a finaliza lucrarea, fiind foarte revoltat de comportamentului acestui medic”, a mai spus Sergiu Gherasim.

Medicul Raluca Biciuşcă prezintă un cu totul alt mod de desfășurare a evenimentelor. Ea are în apărare înregistrări audio și video care pot demonstra, spune medicul stomatolog, că pacientul s-a purtat agresiv și că această sesizare nu e decât o răzbunare. „Soţia sa a spart geamul de la cabinet, dar el nu a vrut să plătească, pentru că a zis că la marile magazine din marile oraşe cea care plăteşte este firma. Eu sunt o firmă independentă. Lucrarea dentară nu era finalizată pentru că nu plătise cimentatul. Mai avea de plătit trei extracţii şi i-am spus că ne scădem la final din factură. De altfel, toate aceste lucruri i le-am menţionat şi pe factura emisă. Într-un final, a spus că nu mai plăteşte nimic. Din punctul meu de vedere, a fost o ţigăneală ieftină. A plătit patru milioane din contravaloarea geamului, dar am camere de luat vederi peste tot şi se vede modul violent în care s-a comportat şi cum a ţipat la mine şi cum m-a ameninţat. Este filmat cum soţia sparge geamul fără să se uite pe unde merge. Este vorba de geamul exterior al cabinetului, securizat, sablat şi personalizat. El a primit bon fiscal pentru lucrarea efectuată, apoi a doua zi dimineaţă a venit şi a cerut şi factură. Eu eram în operaţie şi nu puteam să ies să scriu o factură. Și nici nu ştiam când voi termina intervenţia, astfel nu am putut să-i dau o oră exactă. Eu l-am programat pentru cimentare la ora 17.30, dar nu sunt robot. A intrat peste mine în cabinet şi a început să ţipe să-i dau banii. Eu i-am spus să se pregătească pentru cimentare, dar el ţipa că vrea banii. El a plătit doar lucrarea tehnică, iar acest lucru reiese foarte clar pe factură. Am toate înregistrările care denotă comportamentul său foarte agresiv. Pur şi simplu, el vrea doar să facă rău, iar reclamaţia sa este complet nefondată”, a precizat medicul Raluca Biciuşcă.

Partajează articolul
Articol mai nou
Articol mai vechi

COMENTARII

WORDPRESS: 71
 • marian 8 ani

  UNUL din cei mai slabi medici din Roman. PRETURI MARI CALITATE INDOIELNICA uneori si cu produse expirate..

  • User 8 ani

   Ai si dovezi? Sau doar te afli in treaba si vrei sa patezi imaginea unui om prin afirmatii false? Ai credibilitate ZERO, mareane.

   • Plangator 8 ani

    Da sunt dovezi !! si in orasul asta nu e numai dansa… fac treaba de 2 lei medici astia… te programezi la 2 te asezi pe scaun la 4… apai da-o n-colo.. pe ei ii doare in nas.. asa cum ne doare pe noi portofelul si maselele.. macar de ar da pasiunea in ceea ce fac.. Mai ales dansa cum are „papagal” … ca si cum mereu ar avea dreptate..

    • Angy 8 ani

     Da de unde stii tu nu cumva esti chiar reclamagiul sub alt nume?

    • Alex 8 ani

     Eu stiam ca papagal e barbatul la casa femeii;)))

  • Misha 8 ani

   Ia da dovezi ca nu cred asa ceva

  • Alex 8 ani

   Ce inseamna slabi ca daca arata bine ma duc si eu imi plac femeile frumoase;)))

 • geo 8 ani

  Da ,sa stiti ca este adevarat ce spune domnul Sergiu Gherasim, asa procedeaza toti medicii stomatologi. Eu am pierdut patru dinti din cauza proastei lucrari executata de un medic si un tehnician stomatolog din Roman.O sa le deschid actiune judecatoreasca ca sa plateasca pentru bataia de joc provocata.

  • User 8 ani

   Pai daca asa procedeaza toti stomatologii, de ce te mai duci la dentist? Poate iti rezolva vreun neurolog problemele dentare. Sunt convins ca adevarul este undeva la mijloc, fiecare parte gresind in vreun fel.

   • Plangator 8 ani

    mai nea „acesta”.. mataluta poate iti faci dintii direct la „mama medicilor stomatologi”… dar un tzaran sau un om de rand.. nu cred ca isi permite un doctor specialist. Ce se face in Roman e bataie de joc.. de la un cap la coada.. mai ales la policlinica aia.. unde au ace si aparatura de cand era bunica mea la liceu.

    • Misha 8 ani

     Nene acolo se folosesc ace atraumatice daca te duce capul ce i aia

    • Alex 8 ani

     Auzi plangator du te n Belgia si rezolva ti problemele la capshor

   • florin 8 ani

    Dar in Bruxelles nu exista medici stomatologi ? Intreb si eu…

 • Flory 8 ani

  Scuze ce treaba are geamu spart la cabinet cu lucrarea ca i a dat factura chitanta era multumit cica omu de lucrare n a mai vrut sa scoata banii sa plateasca geamu voi nu cititi articolu fratilor

 • Flory 8 ani

  Auzi nene daca ti ai pierdut4dinti du te la doctor omu asta n a pierdut nici un dinte dimpotriva nu stii sa citesti?e filmat cum tipa urla eu am citit articolu e agresiv nu scrie mai sus ???eu ii dadeam un sut de nu se vedea daca ar fi facut asa ce i asta vin unii din afara cu o agresivitate de te sperii

 • Flory 8 ani

  Banuiesc ca doctorita n are firma de termopane si ca cineva i o fi dat o lista de pret

 • Andreea 8 ani

  Eu mi am pus o plomba acum6ani la dna dr si o am si acum n am probleme:)

 • Misha 8 ani

  Cum apare o stire se trezesc comentarii de genul toti doctorii sau toti ziaristii sau toti avocatii dar nu e un om ca altul si am observat intr adevar ca nu se citeste articolul bine eu am citit dl ala vrea publicitate el insusi ca NU ARE COERENTA ba de un geam zice ba ca nu a intrat sa vorbeasca cu doctorita parca a fi in operatie e ca la piata ia un patrunjel ia o legatura de morcov €€€ nu inteleg care e faza clar ca nu e pe treaba lui omul daca sparg ceva platesc ca s in Romania oameni buni cabinetul nu era UN mare MAGAZIN avea si ea dreptate ca nu cred ca avea chef de scandal doctorita

 • Misha 8 ani

  Ce bani vroia sa scoata el?chiar ca e tiganeala:(((

 • ion 8 ani

  Dar poate nu cunoasteti cine este BICIUSCA? cel cu sensul giratoriu…………..

  • User 8 ani

   Si ce treaba are sula cu prefectura? S-a plans cineva in articol de sensul giratoriu? Nu. Asa ca las-o.

 • Gherasim Sergiu 8 ani

  E absolut revoltator pana si faptul ca un doctor ..care se zice ca are si pregatire psihologica poate minti in halul acesta!!!Ori nu s-a inteles bine din reclamatia mea..ori cineva nu vrea sa inteleaga.Pana in ziua in care s-a disputat plata acelui geam termopan totul a fost normal,decent,respectabil.Doar ca d-na doctor nu a fost multumita cu 400 Ron..voia plata integrala de 850 Ron!!A acelui geam al usii exterioare!E adevarat ca dupa o zi intreaga de asteptare in holul cabinetului(d-na doctor refuzand sa iasa din cabinet pentru a vorbi cu mine)in cursul celei de a doua zi am intrat si am vorbit pe un ton ridicat punandu-i acesteia in vedere ca am apelat la institutiile statului pentru abuz in seviciu..dar cine poate spune ca nu i-ar ceda nervii dupa un asa comportament???Si repet..plata lucrarii dentare a fost platita INTEGRAL!!Rusine pentru comportament si minciuni!!

  • lilion 8 ani

   domnule GHERASIM,felicitari pentru sesizatie si pentru atitudinea pe care multi dintre romani nu o au vizavi de abuzurile medicilor stomatologi.cati dintre dumneavoastra nu a-ti platit bani grei pt. o lucrare si dupa 6 luni a-ti ramas cu ea in mana sau a-ti avut dureri insuportabile?am si eu o experinenta dureroasa avuta cu doctorul MANEA si sotia acestuia care dupa ce se comporta mizerabil cu clientii si le vorbeste pe tonuri inalte nici macar nu sunt profesionisti.am mers la dansii pt. a da jos o lucrare mai veche si sa pun una nou de portelan.ma intampinat doamna MANEA care cu un ton agresiv ma invitat pe scaun si mi-a zis ca nu exista doctor in roman care sa-mi faca acea lucrare care am cerut eu si ca daca totusi s-ar incumeta sa o faca m-ar costa 3000 de euro.am plecat dezamagit si m-am indreptat catre un alt cabinet .nu vreu sa fac publicitate dar la acel cabinet care am fost o doamna doctorita mi-a facut lucrarea in 2 saptamani ,a fost f.gentila si m-a costat 1000 de euro.specific ca doamna doctor a plecat din tara in irlanda.De aceea ca majoritatea vor sa-ti ia banii cat mai repede si cati mai multi nu sa faca o treaba buna si sa fie multumit si clientul……..

  • Alex 8 ani

   Domnule cine minte stii expresia{CINE SE SCUZA SE ACUZA}?????tot dumneata in loc sa vezi ce zice lumea matale faci pe un medic mincinos cine e PINOCHIO in toata schema asta?eu am citit mai sus ca nu erai programat ai stat acolo sa astepti ?nu te intelege nimeni rade lumea de dumneata ce incerci sa demonstrezi?o sa se termine cu strainataturile omul DESTEPT mai si lasa de la el eu sunt student la medicina si nu pot schimba un sistem nu stiu ce vrei sa demonstrezi ca nu se intelege zau doar ca insisti si te faci de ras poate te intorci in oras o sa ajungi pe la vreun spital Doamne fereste nu o sa se mai ATINGA nimeni de dumneata te cauta pe net vede ca esti reclamagiu si mori la usa

   • florin 8 ani

    Alex , spui ca esti student la Medicina, dar ,dupa cum scrii, am impresia ca nu ai absolvit , „pe bune”, nici clasa a IV-a , ce sa mai vorbim de bacalaureat ?!

  • Ionel 8 ani

   Cum ai pus in vedere?urland si tipand?metode diplomatice nu ai gasit? Ma intreb asa…mai scandalagiule ca din neamul tau de la icusesti sunteti toti asa si parinti scandalagii care sau tiganit la acoperisul ala din Anton Pann ce crezi ca nu te stie lumea?

 • Cicerone 8 ani

  SPER SA NU MINT!!!!! SA NU DAU DECLARATIE CONTRADICTORIE CU REALITATEA!!!!! Raluca Biciusca este tocmai o fosta jurnalista de la inceputurile RomTv, se numea pe vremea aceea Raluca Uleanu si este fică unui medic stomatolog.

 • name 8 ani

  un nenorocit, dom’le! ii pune dintii si el sparge geamul? si mai are si tupeul sa ceara factura pentru lucrarea dentara! si mai este si revoltat de pretul cerut pentru geamul spart! pai el nu stie ce preturi practica familia B?

  • Ionel 8 ani

   Cand citesti si afirmi iti asumi o responsabilitate asa este?doctorita cica i-a dat bin de ala apoi a mai vrut el factura si femeia era in operatie nu era la piata nu cititi?avea bon a mai cerut suplimentar eu asa am inteles si nu putea iesi sa i dea cand avea chef el dar poate era pe buda trebuia sa faca ce zice el?mai vroia si altele si gata! Da nu realizati ?

 • Misha 8 ani

  Dom le ce treaba are manea cu geamu care n a vrut nenea sa l plateasca ???ciudati mai sunteti Poate nici nu se cunosc poate au acelasi nume cum e popescu farcas cioabanu etc

 • Misha 8 ani

  Bre nene n auzi ce zice chiar gherasim ala reclamagiul ca era multumit de dinti ca era decent totul pana la plata cu geamu ca omu asa crede el ca e bine na ce of mai ai matale

 • Misha 8 ani

  Observ ca lui Gherasim asta i au cedat nervii cand a vazut cat costa geamu femeii da scump mai e

 • Alex 8 ani

  Ce am observat eu e ca tot romanu e doctor inginer mecanic de toate personajul de mai sus zice ca se simte ofensat ca trebuie sa plateasca geamul ala ca e scump ca nu a intrat la dr cand avea el chef ca si eu fac medicina si se plang pacientii ca asteapta dar credeti ca dr aia sunt masini?

 • marean 8 ani

  User si Misha sunteti penibil. Stim ca e dna doctorez Uleanu in spatele lor. CINE SE SCUZA SE ACUZA.

  • Mircea 8 ani

   Ciudos mai esti mareane esti vreun savant si nu stim noi muritorii?

 • George 8 ani

  Un gentleman nu tipa la o doamna asa stiu eu din codul Bunelor-Maniere asa ca vad ca „domnul”nu e domn ci un taran plecat in afara care i face de ras pe ceilalti cetateni plecati ca sa munceasca .Am auzit ca toata tineretea a facut numai asa „domnul” Gherasim

 • George 8 ani

  Ne arati si noua pui o poza cu pleta extractiilor si a nu stiu ce mai scrie acolo?poate dumneata nu pricepi ca la cabinet daca ai platit lucrare proteza din aia sau ce ti ai facut dr.nu are datoria sa iti scoata gratis dintzii din gura sau plombe sau cimentari sau cine stie ce alte chestii are si ea dreptate vrei cimentari cu gips de ala de a lor platesti nu prea stii sa vede ca nu ai fost in viata ta la dentist sau ai uitat

 • Ioana 8 ani

  Deci sa ma feresc de astia plecati din tara chiar ca recunoaste saracutul ca i-au cedat nervii dar din descrieri e periculos o cunosc pe dna dr am sa o anunt ca are un hartuitor pe internet dus cu pluta 🙁 e de groaza oameni buni Eu am o lucrare de cativa ani mie mi-a spus cu rabdare si cum sa ma spal pe dinti cine ti-ar mai explica cu atata rabdare?!?

 • ana 8 ani

  Da vreun medic stomatolog chitanta? Am dat 2000 ron in decembrie si acum trebuie sa merg la Iasi pt o operatie la dintii luctati.M.as duce sa.i macar ca oricum bon pe lucrare nu am primit

 • Ioana 8 ani

  Chiar o zi intreaga ati stat pe holuri?cine sa va creada ?daca ziceati o ora mai credeam dar o zi ???nu ati fost la vreun psiholog ceva ca aveti imaginatia tare bogata ?!!??!!!???!!va cintraziceti pe sine

 • Gherasim Sergiu 8 ani

  O precizare pentru acea persoana numita Misha..Nu vreau sa am dispute cu absolut nimeni..dar daca veti citi articolul cu atentie(mai ales ca in articol sunt citate din reclamatia mea) veti observa ca am mult mai multa coerenta decat comentariul d-voastra..Si nicidecum nu mi-am dorit publicitate..sunt deja departe de acest oras de multi ani..ideea a fost de fapt revolta fata de comportamentul unor oameni pe care ii platim si care ajung efectiv sa ne sfideze.Chiar nu mi-am dorit acesta disputa cu d-na doctor(ca fapt divers cineva chiar a sunat-o si a incercat sa medieze aceasta problema dar d-na doctor in cauza a ripostat spunand ca nu-i pasa ..pentru ca din punctul ei de vedere e in perfecta regula)dar in momentul refuzului categoric de a discuta cu mine(si repet..totul pentru ca nu am platit integral suma completa pentru acel geam) am fost nevoit sa apelez institutiile statului si a redactiei ziarului de roman pentru a incerca sa corijez aceasta nedreptate.Dar fiecare are dreptul sa creada orice…Cu stima, acelasi client revoltat.

  • Ionel 8 ani

   Cum a ripostat doamna doctor daca ai zis ca nu a iesit pe hol ca ai asteptat o zi intreaga?

 • emi 8 ani

  La dentist,nu se sparge geamul,nu se tipa si nu se ameninta,caci acel om a invatat carte ceva ani buni si nu e rezident in Belgia.
  Daca sint atit de smecheri de ce nu se comporta si acolo in Belgia la fel si de ce nu-si repara fasolele acolo???

 • Gherasim Sergiu 8 ani

  Ultima precizare pentru toti cei care se cred mai catolici decat papa…acel geam termopan a fost spart absolut accidental…la cata inversunare a aratat d-na doctor doar pentru ca nu am platit decat aproape jumatate din valoare, poate crede cineva ca ar mai fi continuat lucrarea dentara pana aproape de finalizare daca ar fi fost spart intentionat??Multumesc celor care au inteles bine despre ceea ce am reclamat..Toti ceilalti sunt liberi sa creada ceea ce vor…

 • Misha 8 ani

  Dna e obisnuita cu presa asa ca nu e atinsa banuiesc dupa cum o stiam eu inainte insa Tu Gherasime ai tipat ca ea nu tipa asa ca ai gresit las o balta ca stii ce va spune lumea?uite nebunul ala …a spart geamul si a fugit cu scandal ca sa nu mai plateasca !!!oamenii o cunosc e f calma asumati-va cand vorbiti de alti medici in articole ca va treziti cu probleme serioase va cauta politia ip urile ca acuzati inutil !nu vom fi niciodata pe deplin multumiti cand nu suntem multumiti de noi insine asadar pace oameni buni ps dl Gherasim are inteligenta insa si rautate multa un om bun nu face asa mai meditati la ce va spun ca am par alb in cap

 • EA 8 ani

  Nu inteleg de ce va tot certati pe aici,omul este revoltat doar de faptul ca trebuie sa plateasca geamul si de pretul ridicat al acestuia,eu cred ca oricare dintre noi nu i-ar conveni sa mearga la doctor si sa auda ca tre sa mai plateasca si 8 milioane pe un geam chiar daca l-am sparge noi ,pretul mi se pare exagerat ,slava Domnului ca nu i s-a intamplat asta unui pensionar…

  • Laura 8 ani

   Doamna sau domnisoara pensionarul nu vine cu scandal da?sau nu ai maniere nici tu?

 • roxana 8 ani

  eu mi-am facut toata dantura la cabinetul acestei doamne si sunt foarte multumita de aceasta si de preturile practicate. desi nu ne cunosteam, doamna doctor ma astepta cu plata interventiilor facute. Intotdeauna mi-a vorbit frumos si a fost amabila. Iar referitor la programari…, nici un medic nu poate aprecia cat dureaza o interventie pt ca in timpul acesteia pot aparea sangerari, complicatii. Are dreptate doamna …. NU ESTE ROBOT! Este docor! Referitor la geam…..strici…platesti! in restaurant daca spargi un pahar, te pune sa-l platesti. asa este peste tot! Pe aceasta cale as dori sa-i multumesc doamnei doctor ca mi-a redat zambetul!

 • mihai 8 ani

  o sa punctez cateva lucruri :
  1. toti pacientii, indiferent de zona geografica in care s-au nascut si traiesc , trebuie tratati la fel…cine face diferente de ordin material intre oamenii care intra intr-un cabinet medical sau spital, nu merita sa fie numit doctor.
  2. un clasament al celor mai stresante meserii medicale, avand o rata foarte mare de sinucideri in randul celor ce practica aceste profesii a indicat stomatologia pe locul II dupa psihologie…de ce oare ?
  3. toata lumea cu un picut de inteligenta intuieste ca in cele mai aglomerate luni ( lunile de vara in care fluxul pacientilor creste ), stresul resimitit de medicul stomatolog si personalul din cabinete atinge cote alarmante.
  4. e nevoie de mai multa toleranta, de mai multa compasiune, de iubire, etc si multe lucruri pe lumea asta s-ar rezolva fara conflicte, fara ura si fara razboaie…inainte de amenintari, tipete, urlete, etc recomand gheata la tample, picioarele in apa rece si un gand bun de la Cel de Sus…

  • Laura 8 ani

   Asa este insa domnul asta spune ca tratamentul a fost foarte ok insa plata geamului spune si un tip mai moj ca e de etnie si e de inteles cearta face parte din caracterul unor apartinatori ai etniei nu generalizez dar am fost jefuita la magazin de cativa astfel de indivizi sunt patita

 • Mircea 8 ani

  Cetateanul in cauza a facut scandal si la noi la magazin ca asa sunt unii de etnie sigur are alte interese nici nu avea dreptate e si destept il duce capul ! Ce mai furi pe acolo ca la noi in Roman reparai televizoare nici nu te spalai mirosea la tine acolo n ciusmelia aia unde stateai si vii aici cu drepturi mai ???rusine !

 • Laura 8 ani

  La un spatiu comercial cat crezi ca e un geam cum spun ei sablat cu maseluta ca m-am tratat si eu acolo si e fffff frumos personalul se poarta impecabil asa cum spune dl Gherasim ca tratamentul a fost decent sau inteles bine pana la plata geamului care i s-a parut scump!asa nu se procedeaza ca si eu spun ca e tiganeala banuiesc ca doamna nu l-a lasat asa spart,a scos restul de bani si a platit asa ca tot el e scandalagiul din punctul meu de vedere domnul are o imagine negativa poate nu vine si la mine la magazin sa sparga usa si sa cumpere o pereche de chiloti si sa mi faca reclamatii:( rusineeeeeeee

 • Andrei 8 ani

  Astia is genu ala de oameni care nu au ocupatie cauta in rahat cu batzul si pana la urma ajung sa miroasa si ei ce sa le facem le spala strainatatea creierul tocmai aflasem ca a facut unu reclamatie ca nu are sala de asteptare la spital ca statuse6ore sa iasa cumnatsu din operatie si era suparat pe doctor de parca chirurgu avea timp sa ii dea prajiturele si ala avea peritonita tot felu de ciudati

 • Virgy 8 ani

  Intamplator am vazut articolul si sunt si eu medic stomatolog nu comentez decat ca daca eram eu ii luam si lucrarea din gura e lipsa de bun simt sincer nu iau partea nimanui eu ma duceam la politie daca eram in locul colegei mele

 • Ionel 8 ani

  Prea multa finete duce la a fi calcat in picioare ii doresc doamnei doctor calm pace liniste si sa nu creada pe mai departe ca toti sunt asa ca acel domn .cu prostul nu te pui ca are timp si mintea odihnita asa ca revolta prostimii e oricum existenta pe cei care au studii sper ca medicii sa faca o asociatie ca nu e bine sa ramana asa lucrurile pt dumneaei a fost reclama pozitiva insa pt altii poate sa nu fie .Succes!

 • Ionel 8 ani

  Nu mai pomeniti de alti doctori ca va dau in judecata va gasesc dupa ip are dreptate cine spune asta e nasol aici se discuta altceva

 • Ionel 8 ani

  O sa va treziti unsi de sus pana jos de catre unii si altii cu comentarii in plus stiu un caz de aceea va spun

 • Romascanul 8 ani

  Aproape toti din cei ce au postat comment-uri (si ii subliniez aici pe cel i-ar fi dat un sut in fund si pe cel ce i-ar fi smuls lucrarea din gura) au discutat aprins in legatura cu plata acelui termopan…doar cativa (care se pare ca au trecut prin umilintele la care au fost supusi de anumiti doctori) au realizat ca nu era vorba de fapt nu de o anumita suma de bani ,ci de lipsa totala de DEONTOLOGIE a acelui doctor care, nemultumit fiind de neplata totala a acelui termopan si de faptul ca i s-a cerut factura (dar in schimb cu toti banii incasati pe lucrarea dentara) a REFUZAT sa termine acea lucrare !!! Continuati deci sa va caciuliti,sa fiti umiliti,sa dati spaga si niciodata sa nu cereti factura sau vreo dovada de plata pentru sumele platite !!! Si nu care cumva sa indrazniti sa vorbiti de rau pe cineva, chiar daca aveti dreptate..pentru ca nu se stie ce vi se poate intampla…

  • Andy 8 ani

   Dar cat de pampalau sa fii omule incat sa fii calcat in picioare de o femeie?aici ai o rotita lipsa se vede clar ca tot tu esti si romascanul adica gherasim asta e romascanul dupe cum scrii:))):))):))) tu urli te tiganesti te umilesti singur ca ai spus cu gura ta ca ai primit bon din ala de al lor probabil din pct d vedere legal doar pt cei care au o subventie cer si factura ca si la mine (am o afacere similara )e la fel asa ca asta era sigur nu stiu care e faza de tot insisti unde te crezi schimbi Romania?ce tot vrei atat ca nu se pricepe ce ti-a putut face femeia aia te a jignit ce ti-facut bre ombre ca e super ciudat?vrei sa o dai afara din tara te razbuni ce tot vrei?lucrarea e bine-mersi in gura te simti bine?pai crezica iti pune careva covor rosu?se uita chioras la tine cand vii inapoi si ce ai obtinut?

   • Andy 8 ani

    Vrei pomana?ai platit lucrare ai proteza in gura pe bune te simti bine a fost decent cum zici chiar tu atunci ce vrei?spargi platesti !punct asta e legea aici in Romania nu iti convine du-te unde stii ca inversunare ai tu sunt sigur ca doctoritza e bine mersi in Caraibe nu sta sa asculte balacareala si ?unde ai ajuns ?duTe la nevasta la copii traiti viata si lasati

 • Andy 8 ani

  Asta faci vorbesti de rau atata stii atata scrii ca asa se zicea la gradinita foaie verde batz de n-ai treaba fatzi

 • ARYANA 8 ani

  Ghilimelele alea din articol sunt citatele domnisorului si a doamnei?ca apar niste neconcordante 1.cetateanul nu a mai vrut sa plateasca2.ce bani vroia el? 3.e sigur ce a scris doamna?e un limbaj destul de ziaristic:)

  • Sergiu Gherasim 8 ani

   Pentru a va ajuta sa intelegeti am sa va ofer cateva detalii.De fapt d-na doctor a afectuat urmatoarele actiuni:3 extractii,3 tratamente,cusatura in 3 puncte a gingiei maxilarului inferior ,curatirea intregii danturi(ceea ce mai ramasese de fapt..), si lucrarea dentara inferioara.Plata in fond s-a facut in urma intelegerii prealabile,fara nicio remarca ca va mai fi o diferenta de plata.Conform facturii emise rezulta faptul ca LUCRAREA DENTARA INFERIOARA 14 ELEMENTE a fost de 1960 RON ,iar TRATAMENTE +OBTURATII 760 RON.Intrebare ..cred eu destul de legitima..daca d-na doctor sustine ca mai aveam de platit 3 obturatii..si cimentajul(cu toate ca suma platita a fost discutata in prealabil pentru intreaga lucrare)ce anume reprezinta plata sumei de TRATAMENTE+OBTURATII in valoare de 760 RON? Si 2-presupunand(prin absurd) ca ar fi fost asa cum sustine d-na doctor..Mi s-a emis deja bon de casa si factura..Ar fi urmat sa se emita un alt bon de casa si alta factura pentru restul de interventii asa-zis neplatite? Si va voi relata inca ceva care va clarifica suma pe care ceream sa-mi fie restituita.In data de 19.08.2013 in momentul cand am achitat integral suma discutata, d-na doctor nu a avut sa-mi dea un rest de 80 RON din suma achitata(rest de plata din lucrare la data de 19.08.2013 suma de 1520,iar eu am platit 1600)urmand sa mi-i restituie a doua zi cand urma sa cimenteze lucrarea.Important e sa precizez ca discutia acesta a avut loc inainte de a discuta cazul ”geamul”,pentru ca totul a lua intorsatura mai putin amiabila dupa aceasta discutie privind suma pe care am refuzat sa o platesc integral.Pe data de 21.08.2013,deci dupa 2 zile in care a refuzat sa-mi raspunda(pentru bonul de casa si factura emisa trimitand-o in sala de asteptare pe d-na asistententa) cand d-na doctor sustine ca am tipat si am amenintat ,eu doar i-am adus la cunostinta(recunosc ca tonul a fost destul de imperativ,dar nicicum injurios sau nepoliticos, avand in vedere modul de comportament al d-nei doctor din ultimele 2 zile) faptul ca am apelat la institutiile statului si am cerut restituirea sumei de 80 RON( la modul cel mai sincer .. nu i-as fi mai cerut niciodata daca nu se comporta atat de urat).Deci eu i-am cerut in mod imperativ restituirea acestei sume(80 RON),nu asa cum s-a inteles ca as fi vrut restituirea altei sume !Raspunsul d-nei a fost ferm ca nu-mi restituie nimic, suma de 80 RON urmand sa completeze diferenta de 450 RON pe care nu i-am platit-o in seara zilei de 19.08.2013 si refuza sa termine lucrarea(implicit cimentajul),recomandandu-mi chiar sa merg la alt medic pentru asta.Inca o data afirm ca sunt contrariat si de comportamentul acestui doctor dar si de modul in care poate minti cu atata usurinta.Si inca ceva.Cum poate afirma d-na doctor ca sotia mea a spart geamul fara sa se uite pe unde merge??A folosit alta cale de acces decat cea existenta?Si razbunare de unde?Pe data de 14.08.2013 am cunoscut-o pe d-na doctor pentru prima oara.Nu cred ca mai e rost sa ma justific…inteleg bine ca d-na doctor se apara..dar ar fi fost onest sa nu inventeze si sa minta.Poate ca acum va fi destul de clar ….sper.Cu stima acelasi..client nemultumit

 • ARYANA 8 ani

  Astea sunt amanunte de schizofrenic nu ai ocupatie si freci pe altii vrei sa te imbogatesti pe spinarea altora!

 • ARYANA 8 ani

  Esti chior scrie mai sus dar dumneata o faci si pe a prostul penibila familia exact asa faceau parintii tai se tiganeau bine spus ca la usa cortului pt cateva materiale la bloc sunteti de rasu satului

 • Cici 8 ani

  Da vad ca dna aceea dr e fraera rau de tot zici ca tie ti-a facut si curatare gratuit ia sa merg si eu ca la alte cabinete se plateste si extractia si curatarea si „CIMENTAJUL” ca asa se scrie la ghiolbenia srl :)))))))))

 • Cici 8 ani

  Cand cumperi apa plata fasole si alte cAatiri platesti si se da bon corect?apoi te intorci in magazin mai cumperi alte acareturi platesti se da alt bon ce nu pricepi domnule?mie mi-e clar tie ce nu iti este ?

 • Bobocel 8 ani

  Interesant cum vrei dumneata factura pe ceva ce chiar dumneata recunosti ca nu ai platit parca am fi la targ domnule te-ai dus la un cabinet ai facut distructii pe acolo si vrei gratuitati?e magazin de reduceri e piata super market?nimeni pe siteul asta nu te intelege in lumea ta ai dreptate insa in lumea reala cum vrei factura pe extractii daca nu le-ai platit si ti se mai si pare neconcordant?ai incercat sa vorbesti la modul cel mai serios cu un psiholog?

 • Bobocel 8 ani

  Ai apelat la institutii pt restituire sau pentru a incerca sa faci rau?mie mi se pare ca esti necajit si vrei de pomana