„Oriunde sărbătorim Crăciunul”, la Casa de Cultură Roman

Dimensiune text

Pe 19 decembrie, „Dance Art Valian” din Roman va susţine un spectacol inedit de Crăciun, intitulat „Oriunde sărbătorim Crăciunul”.

spectacol06cPe data de 19 decembrie, începând cu ora 17, Școala de dans „Dance Art Valian” din Roman invită romaşcanii la spectacolul anual de Crăciun, care va avea loc în sala mare a Casei de Cultură şi care, anul acesta, se va numi „Oriunde sărbătorim Crăciunul”.

Spectacolul este gândit ca o poveste, din care vor face parte, pe rând, elevii începători ai şcolii, până la cei din grupele mari, care fac dans de performanţă. „Vor fi 90 de minute în care veţi trăi magia Crăciunului, prin dans, şi veţi călători prin multe ţări, descoperindu-le dansurile şi tradiţiile. Spectacolul este structurat ca un adevărat show, prin care vom încerca să creăm o atmosferă de poveste, specifică sărbătorilor de iarnă”, spune Anca Ungureanu, administratorul şcolii de dans.
Vor fi prezentate diferite stiluri de dans, printre care balet, dans contemporan, jazz, musical, dans de caracter, dans urban sau dans popular.

Numele spectacolului reprezintă, de fapt, atracţia principală a serii. Copiii au pregătit dansuri tradiţionale din diferite ţări, printre care Austria, Rusia, Germania sau Japonia. Pe lângă acestea, vor mai fi şi dansuri cu teme specifice de iarnă, cum ar fi dansul oamenilor de zăpadă sau dansul brăduţilor.

Preţul unui bilet de intrare la spectacol va fi 10 lei.COMENTARII

WORDPRESS: 0