Ore de curs în program normal la CNRV

Revenirea la programul normal de cursuri este planificată pentru data de 19 noiembrie. Elevii din clasele mai mari, de la profilul real, vor avea clase în corpul A al colegiului.

 

 

Elevii Colegiului Național „Roman-Vodă” vor învăța în program normal, din a doua parte a lunii noiembrie. Inițial, conducerea colegiului spera ca revenirea la programul normal de cursuri să aibă loc din luna octombrie, după încheierea tuturor lucrărilor de modernizare a corpului A, însă termenul a fost modificat ca urmare a lucrărilor necesare montării unei noi centrale termice pentru corpul A al colegiului și a branșamentelor aferente.

„Centrala termică a fost montată, iar acum se realizează racordurile. Lucrările din corpul A sînt finalizate, însă nu am mutat clase în corpul A pentru că riscam să întîmpinăm probleme din cauza temperaturii scăzute din clase. Cel mai probabil, peste două săptămîni, adică în jurul datei de 19 noiembrie, vom putea muta clasele în corpul A și vom reveni la programul normal de cursuri, deci cu începere de la ora 8 dimineața”, a precizat Mihaela Tanovici, directorul Colegiului Național „Roman-Vodă”.

În corpul A al colegiului vor învăța elevii claselor a X-a de la profilul matematică-informatică, elevii claselor a XI-a și a XII-a de la profilele de real. Elevii din clasele a XI-a și a XII-a care învață la profil uman vor merge la cursuri în corpul B al colegiului, iar elevii de învățămînt primar, gimnaziu și toate clasele a IX-a și a X-a (cu excepția claselor a X-a de la profilul matematică-informatică) vor învăța în corpul D. Deocamdată, cursurile la Colegiul Național „Roman-Vodă” încep la ora 7 dimineața și se desfășoară în două schimburi, pînă seara, la ora 18.50.


COMENTARII

WORDPRESS: 0