Opțiuni universitare pentru absolvenţii de clasa a XII-a

Dimensiune text

Patru universităţi britanice trimit reprezentanți la Bucureşti pentru a organiza o sesiune de interviuri cu admitere pe loc.

Absolvenţii claselor a XII-a care îşi doresc să devină studenţi în străinătate şi nu au aplicat încă la o universitate au la dispoziţie mai multe opţiuni. Una dintre cele mai rapide este susţinerea unui interviu cu admitere pe loc la una dintre cele patru universităţi britanice care trimit reprezentanți la Bucureşti în perioada 13 – 15 iulie.

Coventry University, University of Northampton (foto), University of Greenwich şi Anglia Ruskin University sunt universităţile britanice care vor organiza la Bucureşti interviuri cu cei interesaţi. Interviurile vor avea loc în aceeaşi perioadă cu înscrierile la universităţile din capitală, oferindu-le, astfel, tinerilor români mai multe opţiuni pentru viitorul lor academic.

Pentru proaspeţii absolvenţi de clasa a XII-a, această sesiune de interviuri cu admitere pe loc reprezintă o oportunitate uşor accesibilă pentru a deveni studenţi în Marea Britanie, după trecerea probelor de la bacalaureat.

Pentru a primi o ofertă, candidaţii au nevoie de un dosar de aplicare care trebuie să includă: rezultatele de la examenul de la bacalaureat, formular de aplicare completat, certificat de limba engleză, eseul personal şi o scrisoare de recomandare. Pot susţine interviul şi cei care nu au toate documentele pregătite pentru a susţine interviul la universitatea dorită. Interviul le poate aduce o ofertă condiţională, caz în care vor avea la dispoziţie o perioadă de timp în care pot aduce documentele necesare pentru acceptul final.

Pentru a putea participa la interviu, cei interesaţi trebuie să completeze un scurt formular de înscriere, până la data de 8 iulie. După completarea acestuia, vor fi contactaţi de un consilier şi vor putea să lucreze împreună cu acesta, în mod gratuit, la documentele necesare susţinerii interviului şi primirii unei oferte. Detalii despre condiţiile de admitere pot fi consultate pe site-ul www.edmundo.ro.COMENTARII

WORDPRESS: 0