Articol publicat în data de: joi, 11 Aug 2016Opt ore de luptă cu flăcările

 

pompieri-680x365Miercuri, 10 august, la ora 17:09, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112″, că s-a produs un incendiu într-o grădină aflată la marginea satului Tălpălăi, comuna Pânceşti. La locul indicat s-au deplasat şase subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman – Punctul de lucru Poienari, cu o autospecială de stins incendii, şi membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei, cu o cisternă, constatând că ardeau cele opt stoguri de fân din grădină.

La acţiune au venit în sprijin membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Oniceni, cu o autospecială. Forţele de intervenţie au stins incendiul în jurul orei 1:20, în urma căruia au ars aproximativ 50 de tone de fân. Cauza probabilă a incendiului a fost, conform pompierilor, acţiunea intenţionată.

 

 

Știrea are un comentariu
Lasă un comentariu mai jos
  1. gabi spune:

    cool

Lasă un comentariu

XHTML: Html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d blogeri au apreciat: