Prima paginăSocial

Oportunități de calificare gratuite, cu ajutorul Caritas

Dimensiune text

Caritas Iaşi organizează la Roman cursuri de calificare gratuite în meseriile confecţioner şi tehnician maseur.

Centrul Diecezan Caritas Iaşi organizează în Roman, prin proiectul Servicii de Evaluare, Formare şi Incluziune, cursuri gratuite de calificare în meseriile confecţioner-asamblor articole din textile şi tehnician maseur.

Pentru primul curs se pot înscrie persoane care au absolvit opt clase şi se încadrează în una din următoarele categorii: persoane inactive, şomeri, şomeri de lungă durată, şomeri peste 45 de ani, şomeri tineri, şomeri de lungă durată tineri sau persoane care au părăsit de timpuriu şcoala. Avantajele urmării unui asemenea curs sunt obţinerea unui certificat de calificare recunoscut la nivel european, primirea unei subvenţii financiare după absolvirea cursului şi consiliere şi orientare profesională pe timpul şi după finalizarea cursurilor. Aceste cursuri se vor desfăşura începând cu data de 15 februarie 2015, iar înscrierile se fac până la data de 31 ianuarie 2015.

Prin intermediul aceluiaşi proiect, se organizează şi cursuri gratuite de calificare în meseria tehnician maseur. Pentru acestea se pot înscrie persoane care au o diplomă de bacalaureat şi care sunt persoane inactive, şomeri, şomeri de lungă durată, şomeri peste 45 de ani, şomeri tineri, şomeri de lungă durată tineri sau persoane care au părăsit de timpuriu şcoala. Cursurile de tehnician maseur se vor desfăşura începând cu data de 1 februarie 2015, iar înscrierile se fac până pe 15 ianuarie 2015.

Persoana de contact care poate oferi mai multe detalii despre aceste cursuri este Tereza Andrici, telefon 0730.009.842.

COMENTARII

WORDPRESS: 0