Omorît în drum spre școală

Dimensiune text

Vineri, Vlăduț va fi înmormîntat. El a fost lovit de o mașină în timp ce se ducea la școală. Șoferul, în vîrstă de numai 20 de ani, este cercetat sub acuzația de ucidere din culpă. Cît timp victima accidentului a fost în viață, acuzația era de vătămare corporală gravă.

 

 

Vlăduț a murit marți noapte, la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. Moartea sa, la numai 15 ani, i-a zdrobit de durere pe părinți. De altfel, mulți locuitori din Tămășeni se întreabă cum a fost posibil ca adolescentul să-și piardă viața în urma unui accident rutier stupid, petrecut săptămîna trecută, în timp ce copilul se ducea la școală. Localnicii vorbesc numai de bine despre părinții lui Vlăduț, oameni gospodari și cu stare, modele de hărnicie și bun simț în comună.

Tragedia a avut loc joi, 18 octombrie, în jurul orei 7.50, pe drumul comunal DC201C, în satul Adjudeni. Ionuț D, un tînăr de 20 de ani din comună, conducea o autoutilitară pe DC201C. La un moment dat, tînărul șofer l-a surprins și accidentat grav pe Vlăduț, în timp ce minorul se deplasa pe marginea părții carosabile pe același sens de mers cu autovehiculul.

În urma decesului victimei, încadrarea faptei în acest dosar s-a schimbat din «vătămare corporală gravă» în «ucidere din culpă». Colegii mei continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii acestui accident„, a afirmat subcomisarul Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvînt al Inspectoratului de Poliție al Județului Neamț. Trupul neînsuflețit al lui Vlăduț va fi înmormîntat vineri.COMENTARII

WORDPRESS: 6
 • Cristi 8 ani

  Dumnezeu sa il ierte..fostul meu coleg.

 • Lorena 8 ani

  D-seu sa`l ierte,a fost un baiat nemaipomenit:(

 • farcasel bogdan 8 ani

  DUMNEZEU SA AL ODIHNEASCA-N PACE!!!!

 • Nicusor 8 ani

  Stimatzi edili, sa faceti trotuare v-ati gandit, daca nu ar cam fi cazul. Apropo traim in 2012 !!!

 • iosif 8 ani

  Traim intr-o lume stupida, unde sunt exaltate pana la paroxism prostia unui cretin care se peicepe in a apasa mai tare pe acceleratie ca sa poata povesti altora cat e dansul de puternic si destoinic intr-un lucru care nu cere prea multa inteligenta ci doar prudenta si bun simt.
  desi soferul e un criminal, mai vinovati sunt primarul si cei doi trei mancai care pe langa el in loc sa construiasca o pista ciclabila si un trotuar pe langa sosea au construit primarie ca in UE, ca sa aiba ei unde sa-si bea cafeaua in tihna cand pe straduta aia amarata zilnic copii nostri isi pun la ris viata. Data viitoare cand functionarul primariei va citi noilor casatoriti articolul cu „romania protejeaza copii” sa-i rada in fata caci dinpacate copii sun abandonati si lasati pe mana unui smecher ca sa-i ucida, cu mai multa sau mai putina vina din partea astui natarau ca si el pare a fi un sarman iluzionat de himere hidoase.

 • Silvia 8 ani

  Dumnezau sa’l ierte, nu ar fi trebuit sa se stinga de tanar copil, a fost un copil bun 🙁 Dar, Dumnezau alege doar cele mai frumoase flori pt gradina lui..