Prima paginăSocial

Omenia topește nămeții

Dimensiune text

Poșta Română face un apel de solidarite pentru ajutorarea oamenilor afectați de zăpezi și viscol. Compania națională a inițiat o campanie de donații de bunuri și alimente, intitulată „Omenia topește nămeții”.

 

 

Campania se adresează în special angajaților Poștei Române, dar și clienților săi, precum și tuturor celor care doresc să dea o mînă de ajutor sinistraților din zonele calamitate. „Compania Națională Poșta Română a inițiat, de-a lungul timpului, și a participat la o serie de acțiuni de caritate și colecte publice, fiind în tradiția poștașilor ajutorarea semenilor suferinzi, nevoiași sau aflați la ceas de cumpănă, context în care demersul nostru actual considerăm că este doar un simplu gest de solidaritate umană„, se arată în comunicatul emis de Oficiul Județean de Poștă Neamț.

În județ, colectarea de bunuri și alimente se va face în cadrul oficiilor poștale urbane, în total nouă la număr, dintre care două în Roman. Bunurile și alimentele de strictă necesitate donate de cetățeni vor fi transportate în Centrul Regional de Tranzit București, de unde vor fi redirecționate către zonele și satele izolate.

Oficialii Poștei Române au anunțat că această campanie se va desfășura pînă la îmbunătățirea condițiilor meteorologice.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0