Prima paginăRoman

„Oktoberfest” de Roman, la „Ograda Căruțelor”

Dimensiune text

Administrația locală a inaugurat, luni, „Ograda căruțelor”, un spațiu situat pe strada Aprodu Arbore, unde se vor comercializa alimente și produse agricole. În ziua inaugurării, organizatorii și-au propus să ofere vizitatorilor ambianța de „Oktoberfest”, cinstindu-i cu mici, bere, vin sau suc, atmosfera fiind întreținută de o formație de muzică populară.

 

 

„Ograda” a fost amenajată printr-o investiție de 80.000 de lei a Direcției Piețelor, Oborului și Bazarului din cadrul Primăriei Roman, la realizarea amenajării rustice de toamnă contribuind, cu forțe proprii, firmele Imrom și Contact Steel.
În această zonă se vor desfășura, în special, activități de comerț cu alimente și produse agricole, precum și tîrguri de cereale. Investițiile realizate, însumînd aproximativ 80.000 de lei, au condus la repararea clădirilor și a pavimentului din acest perimetru, precum și la amenajarea rustică, de toamnă. Am dorit, astfel, să oferim un aspect cît mai plăcut acestei zone care, înainte, arăta deplorabil. Spațiul va fi închiriat pe perioade scurte, pentru activități sezoniere, celor care comercializează produse agricole, contra unor taxe egale cu cele practicate în piețele din municipiu. «Ograda» va rămîne în gestiunea Direcției Piețelor„, a explicat primarul Laurențiu Dan Leoreanu.

Șeful Direcției Piețelor, Doinița Maftei, a precizat că investiția în amenajarea zonei s-a referit la reabilitarea clădirilor, realizarea unei împrejmuiri, reparații ale pavimentului și confecționarea unui acoperiș pentru zona vînzătorilor de cereale.
E o noutate în Roman, iar cei are au trecut prin apropiere au remarcat aspectul nou al zonei„, a spus Doinița Maftei.

COMENTARII

WORDPRESS: 0