Ofertă de angajare pentru romașcani: 2.245 de lei salariu, plus cazare și bonusuri

Ofertă de angajare pentru romașcani: 2.245 de lei salariu, plus cazare și bonusuri

Spitalul Roman angajează doi asistenți pentru secția Medicină internă
Poliţia scoate la concurs 770 de posturi folosind un mesaj legat de poliţistul pedofil: „Ai auzit tot felul de lucruri îngrozitoare despre noi”
Subvenţii de 40 de milioane de euro pentru angajarea absolvenţilor

 

bani leiO companie lansează pentru zona Romanului o ofertă extrem de atractivă pentru cei care sunt în căutarea unui loc de muncă sau a unui loc de muncă mai bine plătit. Agenția de recrutare GI Group, care are contract și cu compania TRW, caută să angajeze mai multe persoane în domeniul turnătoriei. Salariul și bonusurile oferite sunt extrem de atractive, dar angajarea presupune mutarea celor interesați în Lugoj.

Gi Group Staffing Company face angajări pe un sector nișă, mai exact caută turnători obiecte sanitare cu experiență în domeniu de minimum nouă luni.

„Se acordă mai multe beneficii: salariu inițial la angajare de 2.225 de lei brut, cu posibilitate de majorare la nivelul maxim din grilă 2.450 de lei brut, bonus lunar în funcție de calitatea producției, tichete de masă lunar, orele suplimentare plătite dublu, spor de 25% pentru schimbul 3, primă de concediu, primă pentru sărbătorile Pascale, 8 Martie și Crăciun, analize medicale gratuite, subvenție parțială pentru achiziția biletelor de tratament și refacere, cazare gratuită în Lugoj și o masă pe zi. Este de precizat faptul că posturile implică relocarea în Lugoj, județul Timiș”, a declarat Raluca Văduva, consultant pe recrutare în cadrul companiei.

Oferta este foarte tentantă, mai ales pentru cei care lucrează în domeniu. Lugojul a fost zonă defavorizată, cu forță de muncă ieftină, din cauza lipsei locurilor de muncă, asemenea zonei Romanului, unde TRW a decis să investească, oferind peste 1.800 de locuri de muncă în doi ani de la inaugurare. Așa că se explică faptul că respectiva companie din Lugoj, care lucrează în domeniul producției și comercializării de obiecte sanitare, se îndreaptă către Roman cu o contra-ofertă, care, pe piața muncii, se adresează în special angajaților Cersanit. Practic, pentru compania care face angajări – posibilitatea de a reloca oameni deja pregătiți din zona Moldovei, unde se știe că salariile nu sunt foarte mari –, este mai avantajoasă decât aceea de a găsi forță de muncă în zonă, de a investi în profesionalizarea ei și de a o ține captivă pe o piață concurențială, mai ales că vorbim, și în cazul Lugojului, și în cazul Cersanitului, de societăți care au capital străin.

Cum piața muncii este una liberă, cei interesați de a părăsi Romanul pentru mirajul Vestului, pot afla mai multe detalii de la sediul din Roman companiei de recrutare, de pe strada Cuza Vodă, vila 6, ap. 1, vizavi de Poștă.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • Hotarati-vă, 2245 brut cum scrie în articol, sau net ca în titlu? Oricum nu merge nimeni pana acolo, și aici se câștigă tot cam așa.

  • Mama jurnalista,” in mana ” e salariul net…brut e ala total cu tot cu taxe….pe vremuri se învață la scoala..

  • error: Content is protected !!