Prima paginăActualitate

O tânără a ajuns la spital sub suspiciunea unei muşcături de şarpe

O tânără a ajuns la spital sub suspiciunea unei muşcături de şarpe

Dimensiune text

 

Spitalul Roman - centrul de primire urgente - intrare CPUO tânără de 16 ani, din Nistria, a apelat luni seară numărul unic de urgenţe 112, după ce a fost muşcată de un animal, considerând că este vorba de un şarpe.

Cadrele medicale de la Ambulanţă au preluat-o pe fată şi au transportat-o la Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Roman. Și medicii de aici au constatat faptul că fata avea, pe laba piciorului, pe partea superioară – faţă dorsală picior – două înţepături punctiforme. În schimb, din informaţiile noastre, nimeni nu poate spune cu exactitate că este vorba de un şarpe, dar fata spune că a simţit înţepătura şi ceva rece care i-a traversat piciorul.

Medicii romaşcani i-au curăţat plaga şi acum tânăra se află sub supraveghere. Ea nu prezintă în acest moment simptome precum că ar fi fost muşcată de o viperă, dar nicio altfel de muşcătură de şarpe nu poate fi luată, încă în considerare. Important, spun medicii, este faptul că tânăra se simte bine, dar este internată în continuare, fiind ţinută sub observaţie.

 COMENTARII

WORDPRESS: 0