Prima paginăActualitate

O palmă în trafic îl costă cinci ani de închisoare și daune de 30.000 de euro

O palmă în trafic îl costă cinci ani de închisoare și daune de 30.000 de euro

Dimensiune text

 

Un tânăr de 21 de ani a fost condamnat la cinci ani de închisoare și plata unor daune totale de 30.000 de euro după ce, în luna aprilie, i-a dat o palmă unui romașcan de 63 de ani, care s-a lovit cu capul de asfalt și la câteva zile a murit din cauza leziunilor.

Robert Liviu Dîscă, din Mircești, are 21 de ani şi îşi va petrece următorii ani ai tinereţii în spatele gratiilor. Victima lui este Ioan Iacob, din Roman. Pe 26 aprilie, acesta se afla la soacra sa din Răchiteni – Iaşi, și când a plecat cu mașina pentru a verifica o cultură de viţă-de-vie din marginea satului, s-a intersectat în trafic cu Robert Dîscă, aflat la volanului unui autoturism BMW, cu număr de înmatriculare de Italia. În urma unei șicanări în trafic, ajunși unul în fața celuilalt, bătrânul i-a spus lui Robert: „Aşa sunteţi voi care aţi venit din Italia“, fiind apoi lovit de acesta din urmă, iar în urma loviturii victima a căzut cu capul de asfalt. Ioan Iacob a ajuns ulterior la spital, mai întâi la Paşcani, după care la Iaşi. Două zile după incident, Ioan Iacob a murit.

Tânărul se află acum în arest, fiind condamnat de prima instanţă la cinci ani de puşcărie, dar şi la plata unor daune de 30.000 de euro. Procesul urmează să se reia la Curtea de Apel Iaşi. Mai multe detalii găsiți în ediția online a Ziarului de Iași: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/vieti-distruse-de-o-palma-data-in-trafic-cum-poti-regreta-toata-viata-faptul-ca-ti-ai-pierdut-cumpatul–174023.html .

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0