Prima paginăSocial

O nouă şansă de tratament pentru pensionari

Dimensiune text

În perioada 11-14 august, Casa de Pensii Neamţ pune la dispoziţie 268 de bilete de tratament balnear. 

Pentru a 12-a oară anul acesta, Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Neamţ pune la dispoziţie bilete de tratament balnear pentru pensionari, la unităţile de tratament administrate de Societatea de Tratament Balnear şi Recuperare a Capacităţii de Muncă „TBRCM” SA, cât şi la unităţi cu care Casa Naţională de Pensii Publice a contractat servicii de tratament balnear .

Pentru această serie, care cuprinde 268 de bilete de tratament şi va avea intrare în staţiuni perioada 11 – 14 august 2015, CJP Neamţ va distribui biletele repartizate prin aplicaţie informatică celor care au solicitat plecarea în staţiune în prima jumătate a lunii august 2015, cu condiţia ca staţiunile pentru care au solicitat tratament balnear să fie dintre cele alocate pentru repartizare.

Durata sejurului unui bilet de tratament este de 16 zile, iar preţul maxim pe bilet de tratament balnear este de 1.388 de lei – pentru unităţi de cazare la categoria două stele, şi 1.452 lei – pentru unităţi de cazare la categoria trei stele.

„Pentru primele 11 serii ale anului 2015 au fost valorificate 2.964 de bilete de tratament balnear, fiind înregistrate, la această dată, 7.193 de cereri de acordare a biletelor de tratament balnear. Alocarea automată şi eliberarea biletelor pentru a treisprezecea serie de tratament, ce are ca date de intrare zilele de 27 – 29 august 2015, va fi realizată numai după închiderea seriei anterioare, respectiv după data de 13 august 2015”, a precizat Oana Fodor, purtătorul de cuvânt al CJP Neamţ.

COMENTARII

WORDPRESS: 0