O nouă razie a polițiștilor și jandarmilor, organizată duminică seară în zona Roman

O nouă razie a polițiștilor și jandarmilor, organizată duminică seară în zona Roman

Dimensiune text

 

 

Duminică, 11 februarie, la nivelul Poliției Municipiului Roman și a Secției de Poliție Rurală Ion Creangă a fost organizată o acțiune pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor stradale, în special a infracțiunilor comise cu violență și a celor săvârșite contra patrimoniului.

În intervalul orar 18.00 – 22.00, efective de poliție de la subunitățile implicate, jandarmi și poliție locală au acționat în sistem integrat pentru combaterea faptelor care tulbură ordinea și liniștea publică, depistarea persoanelor bănuite de comiterea unor infracţiuni. Poliţiştii au verificat 18 localuri de alimentație publică și zece obiective pe linia asigurării pazei, fiind legitimate 132 de persoane. De asemenea, au fost instituite opt filtre în trafic, fiind controlate 53 de autoturisme, pentru a verifica atât persoanele cât și bunurile ce ar putea proveni din infracțiuni.

„În urma activităților desfășurate a fost depistată o persoană urmărită, pe numele căreia era emis un mandat de arestare preventivă, și a fost constatată în flagrant o infracțiune. Pentru neregulile depistate, poliţiştii au aplicat 15 sancţiuni contravenţionale, de circa 15.000 de lei. Astfel, au fost sancţionate fapte care contravin prevederilor Legii 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică şi a OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Activităţile de prevenire şi combatere a ilegalităţilor continuă, pentru reducerea numărului de fapte antisociale, prin prezenţa activă a poliţiştilor în mijlocul comunităţii romașcane”, informează reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0