O nouă promoţie de poliţişti la IPJ Neamț

O nouă promoţie de poliţişti la IPJ Neamț

Dimensiune text

 

 

În urma absolvirii cursurilor unităţilor de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ s-au prezentat noii polițiști.

Echipa de poliţişti nemţeni s-a mărit cu cinci ofiţeri – absolvenţi ai Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” – și cu 17 agenţi de poliţie – absolvenţi ai Şcolilor de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca. Noua promoție de polițiști urmează să-şi desfăşoare activitatea după cum urmează: cei cinci ofițeri în cadrul IPJ Neamț, doi agenți în cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, la poliţiile municipale – trei agenți, iar 12 agenți de poliție – în cadrul posturilor de Poliție Rurală.

„Proaspeții absolvenți vor beneficia de sprijinul colegilor cu experiență, până la împlinirea perioadei de șase luni de tutelă – pentru agenții de poliție și de un an pentru ofițeri. Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ le urează succes în activitatea profesională şi le asigură un sprijin real pentru a-şi putea îndeplini, în mod corespunzător, atribuţiile ce le revin!”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0