O nouă proiecție de film la Casa de Cultură: comedia românească „Două lozuri”

O nouă proiecție de film la Casa de Cultură: comedia românească „Două lozuri”

 

 

Luna ianuarie aduce un nou film la Casa de Cultură a Sindicatelor din Roman. Proiecțiile filmului românesc „Două lozuri”, în regia lui Paul Negoescu, ce a avut premiera în 2016, vor avea loc la finalul săptămânii viitoare, în sala mică a Casei de Cultură, vineri și sâmbătă, 19 și 20 ianuarie, de la orele 17 și 19.

„Hai la film! Prima proiecţie din acest an este o comedie românească care s-a bucurat de un mare succes şi care îi are ca protagoniști pe Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol. Filmul spune povestea unor oameni disperați care recurg la soluția visată de noi toți atunci când avem nevoie de bani repede și simplu – joacă la Loto 6/49. Dar nepriceperea le va juca feste, căci, ca să câștigi la loto nu e de ajuns doar să cumperi bilet și acesta să fie câștigător, ci să și știi să ai grijă de el, să nu-l rătăcești. Este un film cu români, despre români la care se râde copios”, este invitația adresată de reprezentanții Casei de Cultură.

 

Biletele s-au pus în vânzare la secretariatul instituției până la finalul acestei săptămâni, în intervalul orar 9:00 – 12:00, iar de luni, 15 ianuarie, în intervalul 9:00 – 18:00. Preţul unui bilet este de 10 lei.

Anul trecut, la Casa de Cultură din Roman au fost proiectate filmele „Inimi cicatrizate”, „Octav”, „Un pas în urma serafimilor”, „Hawaii” și „Schimb de moși”.

Trailerul filmului „Două lozuri”:

 

 

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0