Prima paginăSocial

O nouă înfrățire între județul Neamț și un raion din Republica Moldova

O nouă înfrățire între județul Neamț și un raion din Republica Moldova

Dimensiune text

 

Miercuri, 30 august, la Piatra Neamț, președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, s-a întâlnit cu președintele Consiliului Raional Criuleni, Veaceslav Burlac, din Republica Moldova.

„Am primit astăzi cu mare plăcere vizita președintelui Consiliului Raional Criuleni, Veaceslav Burlac, pentru a pune la punct detaliile înfrățirii dintre Raionul Criuleni, Republica Moldova, și Județul Neamt. Am convenit în cadrul vizitei semnarea unui acord comun pentru dezvoltarea relațiilor de colaborare în domeniile economic, social și cultural, cât și realizarea în parteneriat de activități reciproc avantajoase. Încurajez stabilirea unor astfel de colaborări, rezultatele acestora fiind evidente pentru comunități, cu atât mai mult când vorbim despre comunități din Republica Moldova. Trăim azi timpurile când trebuie să vorbim de înfrățire. Atât eu, cât și președintele Veaceslav Burlac, credem în acest lucru sfânt și cu siguranță o să avem de învățat unul de la altul, iar împreună o să reușim să păstram valorile neamului românesc”, a precizat președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene.

În luna octombrie, pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean Neamț s-au aflat două proiecte de hotărâre privind înfrățirea județului Neamț cu alte două raioane din Republica Moldova, Anenii Noi și Dondușeni.

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0