O nouă ediție a Târgului Expofashion la Roman, în perioada 25 – 29 octombrie

O nouă ediție a Târgului Expofashion la Roman, în perioada 25 – 29 octombrie

Dimensiune text

 

Camera de Comerț și Industrie Neamț organizează o nouă ediție a Târgului Expofashion la Roman, în perioada 25 – 29 octombrie, în Piața „Roman Vodă”.  În acest sens, conform unei hotărâri adoptate miercuri, 18 octombrie, de consilierii locali, Primăria Roman a încheiat un acord de parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Neamț.

La acest târg sunt invitați producători care își vor expune mărfurile într-un spațiu expozițional care include un cort separat de 24 metri pe 12 metri, precum și spații de expunere care totalizează 212 metri pătrați, în Piața „Roman Vodă”.

Montarea echipamentelor şi a întregii logistici necesare organizării Târgului Expofashion va avea loc începând de vineri, 20 octombrie, de la ora 8:00, iar dezmembrarea acestora va avea loc până cel târziu luni, 30 octombrie, ora 20:00. Camera de Comerț va suporta cheltuielile cu serviciile de asigurare a pazei necesare pentru buna desfășurare a evenimentului și va susține și cheltuielile cu colectarea deşeurilor, salubrizarea urmând a se face zilnic, între orele 0.00 şi 6.00 dimineaţa.

Decizia de a se organiza a doua ediție a Târgului Expofashion de la Roman a fost luată după succesul ediției organizată la începutul lunii mai. Acum, suprafața de expunere a produselor va fi de trei ori mai mare față de cea din primăvară.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0