O nouă ediție a Bicaz Kayak Fest, pe lacul Izvorul Muntelui

O nouă ediție a Bicaz Kayak Fest, pe lacul Izvorul Muntelui

Se ecologizează Lacul Izvorul Muntelui – Bicaz
Angajați ai Apelor Române, alături de voluntari, într-o acțiune de salubrizare a lacului Izvorul Muntelui
E „Vremea Curăţeniei” pe Lacul Izvorul Muntelui

 

Dacă vă plac apa, aerul proaspăt de munte și mișcarea, sunteți invitați să participați, în zilele de 3 și 4 iunie, la a treia a ediție a Bicaz Kayak Fest, eveniment care îi reunește pe toți iubitorii de ambarcațiuni ușoare din România.

Organizatorii vă așteaptă la Bicaz Kayak Fest pe malul lacului Izvorul Muntelui (Bicaz), de la poalele masivului Ceahlău, din județul Neamț, pentru a vedea priveliști minunate, a întâlni localnici ospitalieri, pentru a gusta mâncarea tradițională moldovenească și pentru a participa la concursuri pentru toată lumea: maraton de 40 de kilometri, semi-maraton de 20 de kilometri, concursuri de sprint și eskimo-rolling, precum și alte activități distractive menite să transforme weekendul de Rusalii într-unul de neuitat.

„Bicaz Kayak Fest este manifestarea sportivă ce urmărește promovarea, încurajarea și dezvoltarea comunității caiaciste din România, prin adunarea într-o competiție deschisă a iubitorilor amatori și profesioniști de caiac, canoe și alte ambarcațiuni fără motor din țară și străinătate”, afirmă Bogdan Iftemie, organizatorul Bicaz Kayak Fest.

Sâmbătă, 3 iunie, toți concurenții care participă în cadrul Bicaz Kayak Fest la maraton și semi-maraton vor pleca din Portul Turistic Bicaz către Viaduct (coada lacului) și retur, cu mențiunea că cei de la semi-maraton vor întoarce în dreptul satului Izvorul Alb. Traseele sunt ușoare și frumoase, nu necesită o pregătire fizică deosebită, astfel încât, după parcurgerea lor, participanții să aibă suficientă energie pentru a putea participa seara la o petrecere minunată alături de prieteni.

Duminică, 4 iunie, cei care vor să câștige premiile însemnate oferite de sponsori pot participa la concursurile de eskimo-rolling și sprint, apoi urmând a se desfășura festivitatea de premiere. Luni, 5 iunie, fiind Sărbătoarea Rusaliilor și fiind o zi nelucrătoare, participanții sunt invitați să își petreacă timpul tot în zonă, încercând traseele pitorești din Masivul Ceahlău, aflat în imediata apropiere a Lacului Bicaz.

„Nimeni nu ar trebui să lipsească anul acesta de la Bicaz Kayak Fest, deoarece premiile puse în joc sunt însemnate, iar toți cei care se înscriu la concurs vor participa automat la tombola finală, unde marele premiu este un caiac în valoare de 1.000 de euro. Vă așteptăm să padelați și să vă consumați energia pe apă, într-un cadru natural impresionant, la Bicaz Kayak Fest 2017!”, mai spune Bogdan Iftemie.

Mai multe informații despre eveniment sunt disponibile pe  site-ul www.bicazkayakfest.ro.

 

 

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!