CAMPANIE ZIARUL DE ROMAN: „SĂ FACEM SĂ FIE BINE, CA SĂ NU FIE RĂU”

CAMPANIE ZIARUL DE ROMAN: „SĂ FACEM SĂ FIE BINE, CA SĂ NU FIE RĂU”

Dimensiune text

 

campanie nouaÎn încercarea de a face şi mai mult bine, Ziarul de Roman vă propune, dragi cititori, o nouă campanie, una pozitivă, în care toate părţile să fie ascultate şi să se ia deciziile cele mai bune! O campanie în care să măsurăm de trei ori şi să tăiem răul de la rădăcină. O campanie prin care dumneavoastră, cititorii noştri, să ne spuneţi ce nu vă place, iar noi să încercăm să vă ajutăm ca acel lucru să se îndrepte. Campania „Să facem să fie bine, ca să nu fie rău” priveşte, în primul rând, comunitatea în care trăim. Să fim solidari, să spunem ceea ce nu este bine şi, împreună, încet sau mai repede, să încercăm să rezolvăm din neajunsuri. Pentru asta, este, din nou, nevoie de implicarea dumneavoastră.

În paralel, campania „Vă dăm la Ziar!” – dedicată sprijinirii, fără vreo obligaţie financiară, a mediului de afaceri local – rămâne deschisă, iar pentru noua campanie vă propunem ca, în spiritul bunei şi pozitivei comunicări, să schimbăm lucrurile rele în bine.

Să facem să fie bine, ca să nu fie rău

Vrem să trăim într-un oraş curat, frumos, cu oameni educaţi, cu drumuri asfaltate şi unde autorităţile să-şi dorească să facă ceva şi pentru noi. Ziarul de Roman poate şi vrea să producă schimbarea. Dragi romaşcani, pentru voi, Ziarul de Roman demarează campania: Fii un bun romaşcan! Aţi găsit o groapă în asfalt? O dăm la Ziar şi vedem cine ne sunt aleşii. Un copac stă să cadă peste un bloc? Îl dăm şi pe el la Ziar, poate va fi tăiat înainte să strice sau să ucidă. Aţi asistat la o faptă ilegală-imorală, povestiţi-o la Ziar, aşa nu se va mai repeta! Un funcţionar v-a tratat cu sictir, spuneţi la Ziar, ca altcineva să n-o mai păţească! Aveţi o idee pentru a îmbunătăţi mersul lucrurilor în oraş, trimiteţi-o la Ziar, pentru că noi vă ascultăm şi vrem să vă ajutăm!

Aşteptăm pe adresele noastre de email redactia@ziarulderoman.ro sau ziarulderoman@gmail.com să veniţi cu problemele identificate pe stradă, în cartier, în faţa blocului unde locuiţi şi să le rezolvăm împreună!

 COMENTARII

WORDPRESS: 0