O mie de clienţi la ştrand şi foişoare, de Sfânta Maria

O mie de clienţi la ştrand şi foişoare, de Sfânta Maria

S-a redeschis Ștrandul, vom avea pistă de bowling şi filme în aer liber
În două săptămâni, încasările din Ștrand au depăşit 150.000 de lei
Se caută șefi de formație pentru Sala Sporturilor și pentru Ștrand

 

strand redeschidere 02Accesul romaşcanilor în Complexul de Agrement şi Sportiv Moldova s-a diminuat şi în săptămâna care a trecut, asta deoarece vremea a fost capricioasă şi rece. Faţă de luna iulie, când încasările săptămânale numai de la bazine se ridicau la peste 60.000 de lei, în săptămâna 8-15 august, încasările din ştrand şi de la închirierea foişoarelor s-au ridicat la 22.700 lei, fiind înregistraţi 3.100 de clienţi.

„Condiţiile meteo nefavorabile din această perioadă au influenţat numărul clienţilor, însă în ziua de 15 august, luni, s-au înregistrat peste 1.000 de clienţi la ştrand şi foişoare, temperatura fiind ridicată faţă de zilele precedente”, a declarat Constantin Cudalb, consilier personal al primarului Laurenţiu Leoreanu.

În zilele următoare, cel puţin pentru această săptămână, meteorologii anunţă temperaturi ridicate, normale pentru această perioadă a anului, aşadar şi propice pentru cei care vor să se relaxeze la bazine sau vor să facă un grătar în aer liber.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Nu mai puneti poza aia din strand ca nu e nici pe departe asa…topoganu ala nu exista!!!!!! Vopseaua din bazine e dusa inca de anu trecut, pe marginea bazinului mic e pusa o banda ce blocheaza trecerea caci iti rupi gatul mergand pe margine, si nu nai zic ca s-a umolut lumea de bube de la apa in care se scalda toti jegosii ce i ntra in pantaloni asa ca….