O mie de clienţi la ştrand şi foişoare, de Sfânta Maria

O mie de clienţi la ştrand şi foişoare, de Sfânta Maria

Dimensiune text

 

strand redeschidere 02Accesul romaşcanilor în Complexul de Agrement şi Sportiv Moldova s-a diminuat şi în săptămâna care a trecut, asta deoarece vremea a fost capricioasă şi rece. Faţă de luna iulie, când încasările săptămânale numai de la bazine se ridicau la peste 60.000 de lei, în săptămâna 8-15 august, încasările din ştrand şi de la închirierea foişoarelor s-au ridicat la 22.700 lei, fiind înregistraţi 3.100 de clienţi.

„Condiţiile meteo nefavorabile din această perioadă au influenţat numărul clienţilor, însă în ziua de 15 august, luni, s-au înregistrat peste 1.000 de clienţi la ştrand şi foişoare, temperatura fiind ridicată faţă de zilele precedente”, a declarat Constantin Cudalb, consilier personal al primarului Laurenţiu Leoreanu.

În zilele următoare, cel puţin pentru această săptămână, meteorologii anunţă temperaturi ridicate, normale pentru această perioadă a anului, aşadar şi propice pentru cei care vor să se relaxeze la bazine sau vor să facă un grătar în aer liber.

 COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Nu mai puneti poza aia din strand ca nu e nici pe departe asa…topoganu ala nu exista!!!!!! Vopseaua din bazine e dusa inca de anu trecut, pe marginea bazinului mic e pusa o banda ce blocheaza trecerea caci iti rupi gatul mergand pe margine, si nu nai zic ca s-a umolut lumea de bube de la apa in care se scalda toti jegosii ce i ntra in pantaloni asa ca….