O gospodărie a ars după explozia unei butelii, la Boghicea

O gospodărie a ars după explozia unei butelii, la Boghicea

Dimensiune text

 

 

Luni, 26 februarie, în jurul orei 16:49, Detaşamentul de Pompieri Roman a intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o locuință particulară din satul Slobozia, comuna Boghicea.

Timp de aproximativ o oră și 35 minute, pompierii militari au acționat cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru stingerea incendiului, la intervenție participând și trei voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din comuna Boghicea, informează ISU Neamț.

Ca urmare a producerii incendiului, au ars circa 130 metri pătrați din acoperișul locuinței, construit din astereală din lemn cu învelitoare din plăci de azbociment, tâmplăria din trei camere, mobilierul, documentele de identitate și proprietate.

„Un bărbat, în vârstă de 37 de ani, a suferit arsuri de gradul I și II la nivelul feței, fiind preluat de un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Județean Neamț și transportat la Centrul de Primire Urgențe al Spitalului Municipal de Urgență Roman. Cercetările efectuate au indicat faptul că evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de o explozie la o butelie depozitată necorespunzător lângă o sobă metalică”, precizează reprezentanții ISU Neamț.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0