O fetiță a suferit arsuri, după ce o mașină a luat foc într-un garaj

O fetiță a suferit arsuri, după ce o mașină a luat foc într-un garaj

Dimensiune text

 

 

Marți, 16 iulie, în jurul orei 13:30, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la un autoturism parcat într-un garaj în Roman, pe strada Toma Stelian.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman, care au localizat și stins incendiul, în urma căruia au ars autoturismul, în proporție de 80%, și 150 de kilograme de bunuri depozitate în garaj. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost, conform ISU Neamț, un scurtcircuit electric.

De asemenea, în urma incendiului, o fetiță în vârstă de zece ani a suferit arsuri pe față și pe braț, aceasta aflându-se în autoturism când a izbucnit incendiul și fiind scoasă din interior de mama ei până la sosirea pompierilor, au mai precizat reprezentanții ISU Neamț.

Fetița a fost transportată la Spitalul Municipal de Urgență Roman, pentru îngrijiri medicale. Conform reprezentanților spitalului, fetița a suferit arsuri de gradele I – II pe față și pe antebrațul stâng, reprezentând circa 6 – 7% din suprafața corpului, rămânând internată pentru pansare și tratament medicamentos în secția de Chirurgie infantilă a spitalului.

 

Foto: ISU Neamț

 COMENTARII

WORDPRESS: 0