O femeie și-a pierdut viața după ce s-ar fi aruncat de la etajul al doilea de la Spitalul Roman

O femeie și-a pierdut viața după ce s-ar fi aruncat de la etajul al doilea de la Spitalul Roman

Dimensiune text

 

 

Marți dimineață, 9 aprilie, în jurul orei 8, o femeie și-a pierdut viața după ce s-ar fi aruncat pe geam, de la etajul al doilea al Spitalului Municipal de Urgență Roman.

Conform IPJ Neamț, azi dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Roman au fost sesizați de către cadrele medicale cu privire la faptul că o femeie s-ar fi aruncat de la etajul al doilea al secției unde era internată în cadrul spitalului. „Din păcate, în urma impactului cu solul a intervenit decesul acesteia. Corpul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de  Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. În cauză, cercetările vor fi continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă (moarte suspectă), pentru a fi stabilite cu exactitate împrejurările care au condus la decesul persoanei respective”, a afirmat agent șef adjunct Robert Costan, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Conform reprezentanților Spitalului Municipal de Urgență Roman, este vorba despre o pacientă în vârstă de 55 de ani, din localitatea Podu Iloaiei, județul Iași. „Pacienta s-a prezentat în data de 6 aprilie în urgență, pentru o sângerare la nivelul anusului iliac stâng. Pacienta era cunoscută cu neoplasm rectal, operat în urmă cu doi ani, la Iași, în urma căreia s-a făcut anus iliac stâng, pacienta purtând colostomă. Pacienta mai avea o ciroză hepatică toxică, etanolică, cu trombocitopenie secundară și anemie post hemoragie acută pe anusul iliac, cu hemoglobină de 6, pentru care s-a făcut transfuzie cu masă eritrocitară. În cursul zilei de ieri, pacienta a instalat un sindrom de sevraj etanolic. A fost chemat medicul psihiatru, pentru consult de psihiatrie, care a văzut pacienta aseară, acesta i-a recomandat medicație, iar pacienta a fost monitorizată de personalul spitalului. Se pare că, în această dimineață, s-a aruncat de la geam, în jurul orei 8. A fost declarat decesul pacientei, a fost anunțată Poliția și se va derula o anchetă în acest caz”, a afirmat medicul Maria Andrici, managerul Spitalului Municipal de Urgență Roman.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0