O copilă de 12 ani a fost violată în lanul de grîu

Dimensiune text

O copilă de 12 ani  a pierdut pentru totdeauna inocența copilăriei din cauza unui adolescent care nu a putut să-și înfrîneze pornirile instinctuale. Lucian L, în vîrstă de 18 ani, din comuna Bahna, este cercetat de polițiști pentru comiterea infracțiunii de viol.

 

Duminică seara, în jurul orei 22.00, Lucian L. a acostat o minoră din aceeși comună, în fața unui bar. Copilei de 12 ani i s-a propus o plimbare cu motoscuterul.  Aceasta a acceptat, fără să știe că  „plata” pentru plimbare va fi una de neuitat.

Violul s-a petrecut într-un lan de grîu, Lucian L. întreținînd relații sexuale cu fata de 12 ani prin folosirea violenței. Între cei doi s-a dat o luptă corp la corp, dar fata nu a reușit să facă față atacatorului.

Fapta a fost sesizată prin numărul unic de urgență 112, la ora 23.30. După ce au început cercetările, anchetatorii au descoperit răni multiple pe mîinile fetei, vînătăi și excoriații. Și agresorul avea răni pe piept, semn că minora a vrut să se apere.

Lucian L. a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, pe baza unei ordonanțe de reținere. Acesta urmează a fis prezentat Tribunalului Neamț cu propunere de arestare preventivă.

Între timp, specialiștii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț vor trebui să o consilieze psihologic pe victimă pentru ca minora să treacă cît mai repede peste trauma suferită. În cazul în care tînărul va fi dovedit ca autor al violului, el riscă între 10-25 de ani de închisoare, deoarece victima are mai puțin de 15 ani.COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • cum poate un nenorocit sa distruga o copila de numai 12 ani ,aceasta copila poate ramane cu sechele pentru tot restul vietii ,iar el ispaseste o pedeapsa de cativa ani si gata pentru ca legile la noi sunt cum sunt ,din 15 ani poate nici jumatate nu face si este eliberat pt.buna purtare,ar trebui modificat codul penal pentru asa ceva sa dea o pedeapsa de vreo 25-30 de ani dar fara nici o zi mai mult sau mai putin si atunci veti vedea cum se linistesc cu asemenea nenorociri