Numai 48 de clienţi în ştrand

Numai 48 de clienţi în ştrand

Ștrandul nu a avut mare căutare
E plin la ştrand. Încasări de 125.000 de lei
Se caută șefi de formație pentru Sala Sporturilor și pentru Ștrand

 

strand redeschidere 13Romaşcanii care muncesc în străinătate şi care s-au întors în aceste zile în Roman şi vremea frumoasă au crescut numărul clienţilor interesaţi de o zi de relaxare în Ștrandul Municipal. Totuşi, vremea de duminică a stricat planurile multora, în ştrand intrând doar câteva persoane.

Astfel, în prima săptămână din august, de pe 1 pe 7 august, încasările pentru Ștrandul Municipal au ajuns la 47.585 lei, însumând un total de 4.415 clienţi. Mai bine faţă de perioada de până acum au mers foişoarele, fiind înregistrate, în această săptămână, 56 de închirieri. „Se păstrează tendinţa de a fi accesat Complexul de Agrement şi Sportiv Moldova mai des în sfârşitul de săptămână. Sâmbătă, în Ștrand au fost 1.772 clienţi, care au atras încasări  de 20.040 lei. Duminică au fost doar 48 clienţi, cu încasări  de 574 lei. Spre deosebire de ziua de sâmbătă, condiţiile meteo au adus duminică temperaturi scăzute, vânt intens şi cer înnorat. Însă pe weekend s-au închiriat 32 de foişoare pentru picnic, însumând 805 lei”, a declarat Constantin Cudalb, consilier al primarului Romanului.

Vremea rece se va mai păstra numai două zile, după care meteorologii anunţă încă o perioadă cu soare, numai bună pentru o zi de relaxare la ştrand.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!